MASFED`DEN CUMHURBAŞKANINA TAM DESTEK

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Türk siyasi tarihinde halk oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan`ı tebrik etti.

Gündem 12.08.2014 20:29:28 0
MASFED`DEN CUMHURBAŞKANINA TAM DESTEK

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Türk siyasi tarihinde halk oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan  Recep Tayyip Erdoğan`ı tebrik etti.

 MASFED adına açıklama yapan Erkoç, "Öncelikle federasyonumuz adına şunu söylemek istiyorum ki; ülkemizde bir kez daha "istikrar" kazanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler; Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu olarak ülkemizdeki ekonomik gelişmelerle doğrudan ve oldukça hızlı etkileşim halinde olan bir sektörü temsil ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanlığı döneminde kendisinin ve partisinin icraatlarını, özellikle sektörümüzü kapsayan yasal düzenlemelerini takdirle izlemiş bir kuruluş olarak aynı başarılı çizginin bundan sonraki dönemde de devam edeceğine yürekten inanıyoruz. MaASFED olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkemiz için, milletimiz için üzerimize düşen her ne varsa layıkıyla yerine getirmeye çalışarak Cumhurbaşkanımıza, kendisinden sonra seçilecek olan Başbakanımıza ve bütün ülke yönetimine destek vermeye her daim hazırız." dedi.

  Erkoç, Türkiye`nin Dünya sahnesindeki yükselişinin hızla devam edeceğine dair inançlarının tam olduğunu belirterek Otomotiv sektörünün ülkemiz ekonomisinde oluşturduğu katma değerin artarak sürdürülebilmesi, uluslararası alanda üretim ve rekabet gücümüzün artması ve devamlılığının sağlanması için gerekli çalışmaların yapılmaya devam etmesini ümit ettiklerini de sözlerine ekledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00