MASTER CHEF TÜRKİYE ALL STAR ŞAMPİYONU ESRA OLDU

MasterChef Türkiye All Star'da şampiyon belli oldu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmanın kazananı belli oldu.

Magazin 8.01.2024 11:34:00 0
MASTER CHEF TÜRKİYE ALL STAR ŞAMPİYONU  ESRA OLDU

TV 8 ekranlarının ilgiyle izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye All Star’da dün akşam final heyecanı yaşandı. Toplamda 3 oyundan oluşan final bölümünün 2’si daha önce stüdyoda oynanırken kazananı belirleyen son oyun canlı yayında milyonlarca kişi tarafından takip edildi. 

 

Aylar süren rekabette sona kalan iki yarışmacı -Esra ve Tahsin- son kez tezgah başına geçtiler. Final yemeğinde şeflerden en yüksek puanı alan yarışmacı MasterChef All Star şampiyonu oldu.

 

Büyük heyecana sahne olan finalde 3 turun sonucunda Tahsin, 66.5 puana ulaştı. 69.5 puana ulaşan Esra, MasterChef Türkiye All Star’ın şampiyonu oldu. Yarışmayı kazanan Esra, MasterChef ünvanını yanı sıra bir de otomobil kazandı.

 

MasterChef şampiyonu olan Esra Kupasını almasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

‘’Beraber karşılıklı yarıştık, çarpıştık. Bana olan desteğiniz, verdiğiniz güven… Hiçbir şekilde ödeyemem. Bende emeğiniz çok fazla. İyi ki varsınız, hayatımın sonuna kadar da olacaksınız. İnanılmaz bir duygu. Yorucu, mücadeleci bir yolculuktu bu. En uzun sezon oldu. Elemelerden geçerek asil kadroya girdik, yedekler, finalistler, bunun sonu hiç gelmeyecek herhalde… Mücadelemi asla bırakmadım. Buradan tekrar Barbaros ve Serhat’a teşekkür ediyorum. Benden desteklerini esirgemediler. Onların bana verdiği fikirler çok fazla. Ayrıca teşekkür ediyorum. Bu kupa benim gibi evinin mutfağından çıkıp gelen, kendine inanan tüm kadınlar için İnanılmaz acayip bir duygu. ''

 

 

 

 


 


Anahtar Kelimeler: MASTER TÜRKİYE ŞAMPİYONU
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19