MAÜ YARI OLİMPİK HAVUZDAN YARARLANMA KOŞULLARI VE FİYATI BELLİ OLDU

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından çevre tanzimi ile birlikte 15 bin 600 m²?lik alana inşa edilen ?Yarı Olimpik Yüzme Havuzu? Uluslararası Yüzme Federasyonu standartlarına uygun 25 metre boyunda, 12.5 metre eninde, 2 metre derinliğinde ve 5 kulvarlı o

Mardin 31.07.2017 10:23:27 0
MAÜ YARI OLİMPİK HAVUZDAN YARARLANMA KOŞULLARI VE FİYATI BELLİ OLDU

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından çevre tanzimi ile birlikte 15 bin 600 m²’lik alana inşa edilen ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ Uluslararası Yüzme Federasyonu standartlarına uygun 25 metre boyunda, 12.5 metre eninde, 2 metre derinliğinde ve 5 kulvarlı olarak inşaa edilerek hizmete giren yarı olimpik havuzdan yararlanma koşulları ve ücretleri  belli oldu.

 

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU

ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

 

1.Sözleşmenin Tanımı :

 

Bu sözleşme Mardin Artuklu Üniversitesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun üyelik sistemi ve kullanımına ait  teknik ve idari esasları kapsamaktadır.

Bu sözleşmede üye; Mardin Artuklu Üniversitesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nu kullanmak üzere üyelik sistemine dahil olan kullanıcıyı ifade eder.

 

2. Amaç :

 

Bu sözleşmenin amacı Mardin Artuklu Üniversitesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun üyelerinin, kullanım koşullarını ve bu koşulların taraflara getirdiği yükümlülükleri ortaya koymak ve üyelerin tesisten en iyi şekilde faydalanmaları ve tarafların haklarının korunmasını sağlamaktır.

 

3. Üyelik Sistemi :

 

3.1. Üyelik sistemine dahil olabilmek için, üyelik için belirlenen üyelik ücretinin ödenerek gerekli evrakların ibrazı zorunludur. 

3.2. Üyelik süresi; dekont tarihinden itibaren başlar üyelik durumuna göre takip eden ayın sonunda 1 gün önce sona erer. Üyelik süresi sona eren kullanıcı, üyeliğini yenileyene kadar tesisten yararlanamaz. Her yenileme döneminde istenilen belgelerin ibrazı zorunludur.

3.3. Mezuniyet, terk, yatay geçiş, tayin, istifa,ihraç gibi herhangi bir nedenle Mardin Artuklu Üniversitesi ile ilişiği kesilen öğrencinin veya personelin Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu üyeliği de sona erer. Bu durumdaki öğrencilere veya personele herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.

3.4. Üyelik süresi sona ermeden herhangi bir nedenle üyeliğin iptal edilmesi ya da sona erdirilmesi durumunda, üyeye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.

3.5. Tesisi, üyeliği ya da gerekli izni olmadan usulsüz olarak kullanan kişi ve/veya kişiler hakkında yasal işlem yapılır. Eğer bu kuralı tesise üye bir kişi ihlal ediyorsa üyeliği iptal edilir.

3.6. Havuz üyeliği hiçbir koşulda bir başka kullanıcıya devredilemez.

3.7. Tesisten kaynaklanan bir nedenle, 30 (Otuz) günden daha uzun süreyle tesisin kapalı kalması durumunda bu süre üyelik süresine eklenir.

3.8. Öğrencilerin üyelik yaptırabilmesi ve üyeliklerini yenileyebilmeleri için, öğrenci kimliklerinde güncel bandrol veya yeni tarihli öğrenci belgesi (2 Ay) bulunmalıdır.

3.9. Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü, üyelik sisteminin işleyişi ve ücretlendirilmesi ile ilgili değişiklik yapma hakkına sahiptir.

3.10. Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü çalışma gün ve saatleri yeniden belirleyebilir.

 

4. Kullanım Koşulları :

 

Üyelerin tesisten yararlandıkları süre boyunca uymakla yükümlü oldukları koşullar aşağıda sıralanmıştır:

 

4.1. Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu üye kimlik kartını kaybeden veya çaldıran üyenin dilekçe ve resmi kimlik fotokopisi ile havuz yönetimine başvurması halinde kart ücreti kullanıcıdan tahsil edilmek koşuluyla yeni üye kimlik kartı çıkarılır.

4.2. Tesis kullanıcıları, tesis yönetiminin ilan ettiği havuz çalışma saatlerine uymak zorundadır. Resmi tatiller, yarışmalar, yüzme dersleri ve organizasyonlar vb. durumlar dahildir. 

4.3. Tesis personeline hakaret eden, kaba kuvvet uygulayan ve tesis personelinin görevini yapmasını engelleyen kişilerin üyelikleri iptal edilir.                                     

4.4. Tesis içerisine getirilen her türlü değerli eşya ile ilgili sorumluluk üyeye aittir. Bu tür eşyaların kaybolması, çalınması ya da arızalanması gibi durumlarda Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü sorumlu tutulamaz.

4.5. Kullanım sırasında gerek tesise, gerekse tesis içerisinde bulunan araç ve gereçlere verilen zarar, bu zarara sebep olan üyeden tahsil edilir. Üye zararın bedelini karşılayana kadar tesisten yararlanamaz.

4.6. Üyeler, tesisin kullanımına ilişkin ilan edilen her türlü yazılı ve elektronik bildirimlere uymak zorundadırlar.

4.7. Yüzme havuzundan yararlanmak isteyen üyelerin havuza uygun mayo, bone, havlu ve terlik kullanmaları; havuza girmeden önce duş alıp geçmeleri zorunludur.

4.8. Yüzme havuzuna alkollü gelmek veya havuzun içerisinde ve çevresinde alkol almak kesinlikle yasaktır.

4.9.    Tesis içerisinde kafeterya dışında kalan alanlarda gıda maddesi tüketilemez.

4.10. Cankurtaran gerekli durumlarda üyenin kulvarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

4.11. Yüzme havuzuna dışarıda kullanılan günlük kıyafetlerle girilemez. Yüzme havuzu içinde bulunan kafeterya gibi alanlara da havuz kıyafetiyle girilemez.

4.12. Havuz içerisinde, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu yönetimi tarafından belirlenen eğitim amaçlı yardımcı malzemeler (havuz paleti, yüzücü gözlüğü, yüzme tahtası, el paleti) dışında herhangi bir malzeme kullanılamaz.              

4.13. Tesis kullanımı sırasında, kullanım kurallarına aykırı hareket eden, diğer kullanıcıları rahatsız edecek şekilde davranan kullanıcıların üyelikleri iptal edilir.

4.14. Üyelikleri iptal edilen üyeler 1 yıl süreyle üyelik yaptıramazlar ve hiçbir şekilde tesisten faydalanamazlar. Tekrarı halinde süresiz olarak tesisten yararlanamazlar.

4.15. Havuzu kullanmadan önce metal aksesuarların (özel takılar, tel toka, saat, kolye, vb.) çıkarılması zorunludur.

4.16. 18 yaşını doldurmamış kişiler velilerinin yazılı izni ve üye formunda imzası olmadan üyelik yaptıramazlar. Veliler çocukları adına verdikleri izin yazısı ile tüm sorumlulukları kendi üzerlerine alır ve tesis kurallarını kabul etmiş sayılırlar.

4.17. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzundan faydalanmak isteyen kişiler (üyelik ve günübirlik) sağlık beyanı olmadan tesisi kullanamazlar.

4.18. Yüzme bilmeyen üyelerin havuzu kullanmaları kesinlikle yasaktır. Yüzme bilmediği halde üyelik yapan kullanıcıların üyelikleri iptal edilir. Günübirlik kullanıcılar ise tesisten çıkarılır.

4.19.  Havuz içerisinde su haricinde gıda ve içecek tüketilmesi kesinlikle yasaktır.

4.20. Havuz içinde kullanılan soyunma dolapları tek seanslık kullanım içindir. Seans sonrasında kilitli bırakılan dolaplar kilitleri kırılarak açılacak, içindeki eşyalar çıkarılacaktır. Bu durumda kayıp eşyalar ile ilgili Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü Yarı Olimpik  Kapalı Yüzme Havuzu yönetimi sorumlu olmayacaktır. 

 

5. Sorumluluklar :

 

5.1. Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü yüzme havuzları yönetmeliğine uygun olarak işletilmektedir.  

5.2. Tesis kullanımı sırasında kullanıcı kaynaklı oluşabilecek sorunlardan (sağlık ve güvenlik gibi)  Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü sorumlu tutulamaz.

5.3.  Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü, kullanıcıların daha güvenli ve daha iyi hizmet alabilmeleri için bu sözleşme kapsamında yukarıda yer alan hükümlerle ilgili değişiklik yapabilir, yeni hükümler ekleyebilir veya sözleşmeden gerekli gördüğü hükümleri çıkarabilir.

5.4. Aile üyeliğinden faydalanan ek üyeler de kullanım kuralları ve sözleşme şartlarına tabidirler.

5.5. Üye kullanımlarıyla ilgili yapılacak değişiklikler duyuru yoluyla ilan edilir. İlan edilen duyurularda sözleşme maddeleri içinde sayılır.

 

 

 

6. Üyeliğin Feshi :

 

Yukarıda belirtilen hükümlere uyulmadığı takdirde Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü üyelik sistemi içerisinde yer alan kullanıcının üyeliğini tek taraflı olarak sonlandırabilir.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu üyelik sözleşmesini okudum. İş bu sözleşmede yer alan tüm koşullara uyacağımı kabul ediyorum ve spor yapmama ve yüzme havuzunu kullanmama engel ve bulaşıcı bir hastalığım olmadığını ve oluşabilecek sağlık problemlerinde sorumluluğun tarafıma ait olduğunu beyan ediyorum. Velisi olduğum kişinin tüm sorumluluklarını üstleniyorum.

                                                                  

 

1.Kimlik Fotokopisi  (Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Pasaport Fotokopisi)

2.Geçerli Öğrenci Kimliği veya Personel Kimliği (yeni tarihli Öğrenci Belgesi Aslı da olabilir,en az 2 aylık)

3.2  adet vesikalık fotoğraf.

4.Velisinin kimlik fotokopisi ve izin yazısı (18 yaş altı üyelik için)

5.Sağlık Raporu (Tam İdrar Tahlili, Hepatit B Testi, Spor yapmanızda sağlığınız açısından   sakınca olmadığına dair doktor onayı.)

 

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 YÜZME HAVUZU ÜCRET TARİFESİ

 

Günlük Giriş Ücreti (Üniversite öğrencisi)                               : 8 TL
Günlük Giriş Ücreti (Üniversite Personeli, eş ve çocukları)     : 10 TL

Günlük Giriş Ücreti (Sivil kişiler ve diğer öğrenciler)               : 20 TL
Günlük Giriş Ücreti (Üniversite Personel çocukları)                : 07-15 yaş arası 5 TL (Anne ve Baba sorumluluğunda                                                                                                       olacaktır)

                                                                                              0-06 yaş arası Havuz ve Sauna bölgesine alınmayacaktır.
 

Aylık Abonelik Ücreti (Üniversite öğrencisi)                            : ERKEKLER 150 TL – BAYANLAR 130TL
Aylık Abonelik Ücreti (Üniversite Personeli, eş ve çocukları)  : ERKEKLER 150 TL – BAYANLAR 130TL
Aylık Abonelik Ücreti (Sivil kişiler ve diğer öğrenciler)             : ERKEKLER 200 TL – BAYANLAR 180TL

AYLIK ABONELİKLERDE : YÜZME HAVUZU+JAKUZİ+BUHAR ODASI+SAUNA+FİTNESS (KONDİSYON MERKEZİ) fiyatlara dahildir.

SAUNA+BUHAR ODASI (TEK KULLANIMLIK)        : 1 kişi 10 TL (Bir saat önceden tesis görevlisine haber vermek gerekmektedir.)

                

IBAN NUMARASI

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL TESİSLER İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ZİRAAT BANKASI

TR88 0001 0000 9265 2264 8050 06 (Yüzme Havuzu Aylık Üyelik Ücreti)

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU SEANSLARI :

Pazartesi        : Kapalı (GENEL TEMİZLİK)
Salı                 : 09:00 – 21.00 SAATLERİ ARASINDA ERKEKLER
Çarşamba      : 09:00 – 21:00 SAATLERİ ARASINDA BAYANLAR
Perşembe      : 09:00 – 21:00 SAATLERİ ARASINDA ERKEKLER
Cuma              : 09:00 – 21:00 SAATLERİ ARASINDA ERKEKLER
Cumartesi      : 09:00 – 21:00 SAATLERİ ARASINDA BAYANLAR
Pazar              : 09:00 – 21:00 SAATLERİ ARASINDA ERKEKLER

 

ÖNEMLİ NOT:

*Farklı üniversitelerden gelen ve farklı okulların öğrencileri sivil ücret tarifesinden yararlanacaklardır.

*Günübirlik kullanıcılardan “SAĞLIK BEYANI” istenecektir.

*Yüzme Havuzumuz 2 metre derinlikte olup, yüzme bilenler kullanabilecektir. Yüzme bilmeyenler havuza giremeyecektir. Aksi takdirde sorumluluk kendilerine ait olacaktır.

*Saunaya sağlık sorunu olanlar giremeyecektir.(Kalp rahatsızlığı, Tansiyon vs.)

 

YÜZME HAVUZLARI İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

  • Bone, Havlu, Terlik, Mayo, Şort (Malzemeleri olmayanlar için ücreti mukabilinde havuz yönetiminden tedarik edilebilecektir.)

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29