Mavi den albüm habercisi şarkı

"30" ve Kaptan” gibi şarkılarıyla tanınan müzik dünyasının farklı ismi Mavi; yeni albümü Şimdi”nin çıkış parçası olan Yakışmaz Bana” şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

Turizm 28.01.2014 16:28:14 0
Mavi den albüm habercisi şarkı

"30"  ve “Kaptan” gibi şarkılarıyla tanınan müzik dünyasının farklı ismi Mavi;  yeni albümü “Şimdi”nin çıkış parçası olan “Yakışmaz Bana” şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

 Gözlerinin renginden dolayı kendisine takılan lakapla anılan Mavi, yeni albümünü müzikseverlerle buluşturmak için ise gün sayıyor. 

 Uzun zamandır  üzerinde çalıştığı 10 şarkıdan oluşan “Şimdi”  albümünde söz yazarı ve besteci kimliğiyle de öne çıkan Mavi,  yeni albümünün çıkış parçası olan  “Yakışmaz Bana”yı DMC etiketiyle dijital platformlarda dinleyicinin beğenisine sunarken “Şimdi” adını verdiği albümü 17 Şubat tarihinde yayınlanacak.

 Sözü ve müziği Mavi’ye ait olan Yakışmaz Bana şarkısında sanatçıya müzisyen Gökcan Sanlıman eşlik etti. İkilinin ayrılmış sevgilileri canlandırdıkları ve Gökhan Özdemir’in yönetmenliğini yaptığı klip televizyon kanallarında yayınlanmaya başladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor