MAZIDAĞI İLÇESİNDE KONGRE SONRASI İLK İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, ?Bölgemiz, çizgileri hassas olan ama AK Parti olarak bizlerin tertemiz ve anlımız ak bir şekilde siyasetimizi yürütmeye çalıştığımız ender özellikteki yerlerin başında gelmektedir?.

30.10.2017 16:01:22 0
MAZIDAĞI İLÇESİNDE KONGRE SONRASI İLK İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, “Bölgemiz, çizgileri hassas olan ama AK Parti olarak bizlerin tertemiz ve anlımız ak bir şekilde siyasetimizi yürütmeye çalıştığımız ender özellikteki yerlerin başında gelmektedir”.

 

AK Parti Mazıdağı İlçe Danışma Toplantısı’nda gündeme ilişkin bazı değerlendirmelerde bulunan AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, “AK Parti Mazıdağı Teşkilatı olarak kongremizi tamamlayarak yeni bir sürece girdik. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kendisine ve milletimize layık olacağımız çalışmalarla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Hepinizin malumu bölgemiz, çizgileri hassas olan ama AK Parti olarak bizlerin tertemiz ve anlımız ak bir şekilde siyasetimizi yürütmeye çalıştığımız ender özellikteki yerlerin başında gelmektedir. Bu hassasiyetlerle şu yada bu ayırımı yapılmaksızın her sokağa ve her mahalleye hizmet götürme telaşında olacağız. Her vatandaşımızı kucaklayacağız. İlçe başkanlığımız kim gelirse gelsin herkese açık olacaktır. Yeter ki milletimizin huzuru eksilmesin”.

 

İlçe Başkanı Yetiştiren, “2001 ‘den bu yana ülkemiz AK Parti ile çok büyüdü. Dünya kulvarında hatırı sayılı bir ülke haline geldi. İşte bu hızlı büyümeyi hazmedemeyen kirli odaklar güzel Türkiyemizi sırtından hançerleme uğraşına girmişler. Bu millet Çanakkale zaferi ve kahramanlık destanlarının yazıldığı Kurtuluş Savaşından beri çok badireler atlattı. Geçmişte olduğu gibi bundan sonraki tüm hain planlara karşıda milletimiz kamil imanı ve asil duruşu sayesinde her türlü hile ve zorlukların üstesinden gelecektir. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından milletimiz hiçbir kirli odağa papuç bırakmayacaktır. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi, ‘onlar ne yaparsa yapsın göklerden gelen bir karar vardır’. Ve bu karar hiçbir zaman imanlı bir nesli zayi etmemiştir. Hak batıl mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Ne ben nede değerli Mazıdağlı kardeşim bu gemiyi asla yalnız bırakmayacaktır”.

 

Devlet tarafından kayyum atanan Mazıdağı İlçe Belediyesi’nin çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirten Yetiştiren, “İlçe merkezimizin girişinden başlanarak çıkışına kadar olan kaldırımlar tamamen yenilenerek daha güzel bir görünüme kavuştu. İlçe genelinde 62 Bin metrekare parke çalışması tamamlandı ve bunların yanında parklarımız ve mezarlıklarda gelişi güzel bir düzenlemeye gidilerek halkımızın hizmetine sunuldu. Yapılan bu ve daha fazla hizmetin yanında, ilçe otogarımızda ve sanayi sitemizde ciddi bir revizyondan geçecek. Yapılan stabilize yol çalışmaları tüm kırsallarda da devam ederek tüm yolların asfaltlanması sağlanacaktır. Kültür merkezleri, kapalı pazar yeri gibi mekanlara da büyük projelerle çalışmlar yapılacaktır. Yapılan tüm çalışmalardan dolayı sayın belediye başkan vekilimize teşekkür ediyorum. Bizler ilçemizin  ve mazıdağlı kardeşlerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Yeterki onlar bizi yalnız bırakmasınlar, desteklerini eksik etmesinler. Çünkü bizler onların güçlü desteği sayesinde daha iyi hizmetler sunabileceğiz”.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MAZIDAĞI

 


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30