Med Cezir Yakında Star` TV`de

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, Yapımcılığını Ay Yapım Kerem Çatay'ın üstleneceği ve yönetmen koltuğuna Ali Bilgin'in oturacağı Medcezir” dizisinin tanıtımları 6 ağustos salıdan itibaren Star TV'de yayınlanmaya başlandı.

Turizm 12.08.2013 16:06:35 0
Med Cezir Yakında Star` TV`de

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya`nın başrollerini paylaşacakları dizinin adı ilk önce Aşk Hikayesi olarak basında yer almıştı. Başka bir kanalda yayınlanan Bir Aşk Hikayesi adlı dizi sebebiyle ad8ı değiştirilen ve "Med Cezir" olan dizi yeni sezonda Star Tv ekranlarında olacak. Medcezir dizisin ana teması aşk olacak. Dizide yaşanan entrikalardan dolayı aşkın zaman zaman alçalıp zaman zaman yükselmesi dizinin adının seçilmesinde etkili oldu. Dizinin yapımcılarından Ece Yörenç dizinin Amerika da büyük ilgi gören O.C dizisinden uyarlandığını açıkladı.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, Yapımcılığını Ay Yapım Kerem Çatay’ın üstleneceği ve yönetmen koltuğuna Ali Bilgin’in oturacağı “Medcezir” dizisinin tanıtımları 6 ağustos salıdan itibaren Star TV’de yayınlanmaya başlandı.

Medcezir dizisi 1. tanıtım fragmanında Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya‘nın başrollerinde olacağı “Medcezir” dizisinin ilk teaserleri 6 ağustos star TV’de ekrana gelecek. Tanıtımların akşam saatlerine doğru ekrana gelmesi bekleniyor.

`O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü… Ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı…’
 
Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Ay Yapım’ın iddialı dizisi med cezir yakında Star TV’de ekranlara gelecek.

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile birlikte `med cezir` de yer alan diğer isimler; Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap.

Senaryosunu reyting rekorları kıran dizilerin yaratıcıları Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu`nun kaleme aldığı `med cezir`in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.Merakla beklenen `med cezir`, yeni sezonda hayatlarımıza çarpıcı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04