Medeniyetler Projesine bir destekte Mardin Valisinden geldi

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ?Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneği ? tarafından yürütülen ?Muğla?dan Mardin?e, Mardin?den Trabzon?a Medeniyetler Buluşması Projesi? ne bir destekte Mardin V

Mardin 12.10.2019 19:35:57 0
Medeniyetler Projesine bir destekte Mardin Valisinden geldi

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneği “ tarafından yürütülen “Muğla’dan Mardin’e, Mardin’den Trabzon’a Medeniyetler Buluşması Projesi” ne bir destekte Mardin Valisi aynı zamanda Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’dan geldi.

 

Vali Yaman bu tür projelerin kadın istihdamı ve dayanışması için çok önemli olduğunu belirterek “ Mardin-Trabzon-Muğla hattında güzel bir gönül köprüsünde bizlerde her türlü destek ve katkıya hazırız” mesajı verdi.

 

VALİ YAMAN’A ZİYARET

 

Proje ortaklarından Yeşilli kaymakamı Mustafa İkbal Eski,15 Temmuz Şehitleri Dernek Başkanı Hatice Kandemir ve Yeşilli Kekik telkâri Atölyesi eğitmeni  Aday Gürkan  Mardin Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret eden Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneği Başkanı Bahar Kastan projenin ilk ayağını Trabzon’da başlattıklarını dile getirerek oluşturulan atölyeler ve çalışma grupları ile çok değerli bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek Vali Yaman’a desteğinden dolayı teşekkür etti. Medeniyetler Projesi kapsamında Mardin’de bu ay sonunda resim sergisi etkinliği ile birlikte Nisan ayında projenin ikinci ayağının hayata geçirilmesi bekleniyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46