MEDİA CUP?TA KURALAR ÇEKİLDİ

Ankara Ticaret Odası?nın (ATO) düzenlediği Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) kapsamında bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Medya Futbol Turnuvası?nda kuralar çekildi.

25.08.2015 12:56:55 0
MEDİA CUP?TA KURALAR ÇEKİLDİ
Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) kapsamında bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Medya Futbol Turnuvası’nda kuralar çekildi.
 
ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki ASF Çalışma Ofisi’nde yapılan çekilişe,Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ASF İcra Kurulu üyeleri ve turnuvaya katılacak takımların temsilcileri katıldı.
 
Törende konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, son dönemlerde artan terör olayları nedeniyle festival kapsamında yapılması planlanan eğlenceye yönelik bazı etkinlikleri iptal ettiklerini açıkladı. Teröre prim vermemek için festivali iptal etmediklerini belirten Bezci“Zaten terör, kimse evinden çıkmasın, sokağa çıkmasın, alışveriş yapmasın istiyor. Bu festivali yapmamız lazım. Alışveriş Festivali’ni belirlediğimiz tarihte yapacağız” diye konuştu. Bezci, turnuvaya katılacak olan tüm ekiplere başarılar diledi.  
 
ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan da konuşmasında, festival bünyesinde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bazı kültürel ve sportif etkinlikler düzenlediklerini, Medya Futbol Turnuvası’nın da bunlardan biri olduğunu söyledi. Festivalin dar bir bütçe ile gerçekleştirilecek olmasına rağmen değerli hediyeler vereceklerini anlatan Tavşan, festival sırasında vatandaşların her 50 liralık alışveriş karşılığında bir adet BMW i8 ve dört adet Jeep çekilişine katılma hakkı elde edeceklerini bildirdi.Tavşan, tamamen ATO’nun kendi kaynaklarıyla, ATO Meclisi ve ATO Yönetim Kurulu’nun kararıyla yapılacak olan festivalin Ankara ekonomisine katkı sağlamasını istediklerini söyledi.
 
Konuşmaların ardından, turnuvada karşı karşıya gelecek 32 takımın eşleştirildiği kura çekilişine geçildi. İlk kurayı ATO Başkanı Salih Bezci çekti. Kura sonuçlarına göre eşleşen takımlar şöyle:
 
-TRT Ankara Radyosu - Vahdet Gazetesi
-Kanal 7 - Kon TV
-Polis Radyosu - ATV
-Kanal D - SGK TV
-Anadolu Ajansı - Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Bülteni
-Star Gazetesi - Habertürk TV
-Akit Gazetesi - Milliyet Gazetesi
-Haber Evet - Milli Gazete
-TRT - Hürriyet Gazetesi
-Show TV - Radikal Gazetesi
-Zaman Gazetesi - Aşk FM
-Sabah Gazetesi - Habertürk Gazetesi
-Fox TV - Beyaz Gazete
-A Haber - Anadolu Gazetesi
-Diyanet TV – Kanal 24
-Kanal B - TV Net   

 
Çekilişin ardından takımların temsilcilerine formaları teslim edildi. Tek maç eleme usulü ile yapılacak olan Media Cup Futbol Turnuvası, 28 Ağustos Cuma günü başlayacak. 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04