MEHMET ÖZHASEKİ AK PARTİ SİNCAN İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Sincan İlçe Teşkilatı, Kasım ayı Danışma Meclis Toplantısı yoğun katılımla ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Lale Konferans salonunda düzenlenen danışma toplantısında geride bırakılan bir ay içerisinde yapılan çalışmalar ve yaklaşan yer

30.11.2018 16:36:09 0
MEHMET ÖZHASEKİ AK PARTİ SİNCAN İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Sincan İlçe Teşkilatı, Kasım ayı Danışma Meclis Toplantısı yoğun katılımla ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Lale Konferans salonunda düzenlenen danışma toplantısında geride bırakılan bir ay içerisinde yapılan çalışmalar ve yaklaşan yerel seçim değerlendirildi.

 

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara Milletvekili Hacı Turan, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Belediye meclisi üyeleri, mahalle temsilcileri ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sincan AK Parti İlçe Başkanı Soner Arslanargun, Sincan İlçe teşkilatının üstüne düşeni yapmak adına çalışmalarına hızla devam ettiğini söyledi. Arslanargun, “2018 yılının başında teşkilatımıza bir söz vermiştik. En büyük eksiğimiz olan yüzde 25 üyemizi bu yıl sonunda yakalayacağız demiştik. Allah’ın izniyle sözümüzü fazlasıyla tuttuk. “diye konuştu.

 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÖZHASEKİ’DEN İLK ZİYARET

 

Özhaseki, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasının ardından ilk ilçe ziyaretini Sincan’a gerçekleştirdi. Özhaseki Sincan’da büyük bir coşkuyla karşılandı, “Sahildeki kayaların yüzüne şekil veren dalgaların gücü değildir, istikrarıdır. Sincan, bu açıdan bakıldığı zaman bizim davamızın sıkı çalışmaları neticesinde her dönemde destek vererek bunu sağlayan unsur olarak karşımıza çıkıyor. Sincan’ımız her zaman AK Parti’ye ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği veren ilçelerimizin başında geliyor.“ sözleriyle Sincan’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞIYLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da konuşmasında “Gönül Belediyeciliği” anlayışından asla taviz vermediklerinin altını çizerek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önem verdiği gönül belediyeciliği kavramı çerçevesinde sıkılmadık el girmedik gönül bırakmamak için çaba sarf ettik. Sorunu yerinde tespit etmek adına Mahalle Toplantıları gerçekleştirdik. Her hafta gençlerle buluşuyoruz. Cuma günleri halk günleri yapıyoruz bire bir görüşmek isteyenler için de randevu veriyoruz. Kapımız vatandaşımıza sonuna kadar açık. “diye konuştu.

 

Başkan Ercan Saraycık kentsel dönüşüm projesinden Yeni devlet hastanesi inşaatına, Ulaşım hizmetlerinden rekreasyon çalışmalarına kadar yapımına başlanan ve yapılacak projeler hakkında da teşkilata bilgi verdi.

 

“SİNCAN’DA DEDİKODUYA YER YOK”

 

“Sincan’ın bir şantiye olduğunu biliyoruz” sözleriyle konuşmasına başlayan Ankara Milletvekili Hacı Turan “Sincan’da dedikodu duymuyoruz. Çünkü gerek İlçe Teşkilatımız gerekse Belediye Başkanımız gece gündüz aşkla çalıştığı için dedikodulara fırsat vermiyor. Çalışan yorulmaz dedikoduya yer vermez.” dedi.

 

“SEÇİME HAZIRIZ”

 

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da AK Parti Teşkilatının yaklaşan yerel seçimlere hazır olduğunu ifade etti. Özcan, “Her zaman geçmişten aldığımız tecrübe ile seçime hazırız. Teşkilatımız Seçimin yanı sıra her türlü hain kalkışmalara da hazır” diye konuştu.

 

Açılış konuşmalarının ardından İlçe Danışma Meclis Toplantısında Kasım ayı içerisinde yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00