MEHMET VEJDİ KAHRAMANDAN ``BERAT KANDİLİ``MESAJI

Mardin`in Kanaat önderlerinden,Ak Parti Mardin Milletvekil adaylarından Mehmet Vejdi Kahraman Berat Kandili dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

21.05.2016 11:33:18 0
MEHMET VEJDİ KAHRAMANDAN ``BERAT  KANDİLİ``MESAJI

Mardin'in Kanaat önderlerinden,Ak Parti Mardin Milletvekil adaylarından Mehmet Vejdi Kahraman Berat Kandili dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

“Berat Kandili, diğer kandiller gibi, biz Müslümanlar için büyük öneme sahiptir” diyen Kahraman , “Berat Kandili af dilenmenin yanı sıra, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek için de önemli bir fırsattır” dedi.

Mübarek günlerden olan Berat Kandili 21 Mayıs Cumartesi’yi 22 Mayıs Pazar’a bağlayan gece idrak edilecek. 11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olarak bilinen Berat Kandili ile ilgili olarak Mehmet Vejdi Kahraman  bir mesaj yayınladı. “Kandil günlerinin kıymetini bilmeliyiz” diyen Kahraman mesajında şu görüşlere yer verdi; “Berat Kandili insanların gönül dünyasına ışık tutarak günahlarından arınmasına vesile olur.  Adım adım yaklaşmakta olduğumuz on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan mübarek Berat Kandilinizi en kalbi duygularla kutluyorum. Bu özel günün tüm insanlığa  ve ilkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Berat Kandili de af dilenmenin yani sıra, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için büyük bir fırsattır. Vicdani bir muhasebe yaparak, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmak, barış, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmek için çaba harcamak, hepimizin ortak gayesi olmalıdır. Başta Mardinli hemşehrilerimin olmak üzere,   tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik ederim”.Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANAI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04