MEHMET EMİN DEĞER`DEN BASIN AÇIKLAMASI

Ak Parti`den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olan Mardinli İş adamı Mehmet Emin Değer Bugün yazılı Basın açıklaması yayınlayarak,Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan Mehmet Vejdi Kahraman`a başarı dilğinde bulundu.

Gündem 5.12.2013 18:29:10 0
MEHMET EMİN  DEĞER`DEN BASIN AÇIKLAMASI

Ak Parti`den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olan Mardinli  İş adamı Mehmet Emin Değer Bugün yazılı Basın açıklaması yayınlayarak,Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı  açıklanan Mehmet Vejdi Kahraman`a başarı dileğinde bulundu.

Mehmet Emin Değer tarafından gönderilen yazılı basın açıklaması şöyle:

Mardin ilimizin  önemli şahsiyetleri,Vakıf,Dernek,Sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin talep ve ısrarlarıyla Büyük Şehir Belediye Başkan aday adayı oldum.

      Bir kısmını tanımadığım,çoğunu yakinen tanıdığım Ak parti Teşkilatının bana kucak açmaları temayül yoklamalarında ve sonrasında göstermiş oldukları yakın alaka ve ilgiden dolayı hepsine teşekkür ederim. Kamuoyun önemli bir kesimi her partiden ve her düşünceden beni layık görmelerinden dolayı ayriyeten teşekkürlerimi bir borç bilirim.Bizim insanımızın nankör olmadığını ve kadirşinas bir halk olduğunu her fırsatta belirtiyorum.1987 ve 2013 te bu halk bana fazlasıyla  ilgi ve alaka gösterdiler, yaşadıkça teveccüh gösterenleri mahcup etmeyeceğim.Onlara minnettarlığımı ve şükranlarımı arz ediyorum.

      40 seneye yakın siyasetin içinde olmama rağmen siyasetin karanlık ilişkilerini öğrenmedim ,öğrenmek istemedim beni yakinen tanıyan dostlarım bilirler ki siyaseti idealist  ve hizmet aşkıyla yaptım .Ne Makam Sevdası Ne Şöhret Budalalığı İçin yapıyorum.Doğru ve fikri siyaseti yapmaya devam edeceğim.Ucuz siyaseti yapanlardan olmadım.Aday olarak partimiz tarafında takdir edilen Vejdi KAHRAMAN Kardeşimi tebrik eder , Mardin İlimiz  için hayırlara vesile olmasını Allahtan temenni ederim. Selamlar…``Dedi.

 

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90