MELİH GÖKÇEK BUGÜN POLATLI`DA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanlığı`nın düzenlemiş olduğu "Büyük Polatlı Mitingine" katılacak.

20.05.2015 20:14:29 0
MELİH GÖKÇEK BUGÜN POLATLI`DA
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu "Büyük Polatlı Mitingine" katılacak. 
 
7 Haziran Seçimleri öncesi, bütün yurdu saran seçim havası, Polatlı'da da kendini göstermeye başladı. Ak Parti Polatlı İlçe Teşkilatının bugün saat 16:00'da Cumhuriyet Meydanın'da "Büyük Polatlı Mitingine" katılacak olan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek burada çok önemli konulara değineceği ve Polatlı ile mahallelerine önemli müjdeler vereceği de gelen bilgiler arasında, bunun yanında Ak Parti'nin Ankara Milletvekillerinin de konuşmacı olarak katılacağı miting de yoğun bir katılım olması bekleniyor. 
 
YER GÖK HER YER AK PARTİ OLUYOR
 
Ak Parti'nin seçim anonslarının susmadığı Polatlı'da halkın sevgi ve ilgisi de yoğun olurken, bir çok vatandaş da parti araçlarından aldıkları bayraklar ile evlerini süslediği görüldü.
 
KARAOĞLU "POLATLI'NIN SEVDASI BİR BAŞKA BİZE"
 
Polatlılı hemşehrilerinin Ak Parti'ye karşı sevdalarının bir başka olduğunu vurgulayan Karaoğlu, "Halkımızın ilgisi ve teveccühü bize yeter, bizleri görenler sevgi selinde bulunuyor. Sarılıyor, Allah sizi başımızdan eksik etmesin diyor. Yani Polatlı'nın sevdası bize karşı bir başka, Rabbim bizleri onlara karşı hayırlı ihsan eylesin. Bu halk her şeyin en iyisine layık." ifadelerini kullandı. 
 
MİTİNGE DAVET 
 
Karaoğlu ayrıca tüm Polatlı halkını siyaseti görüşü ne olursa olsun, beklediklerini Ak Parti'nin belli bir kesimin değil tüm Türkiye'nin partisi olduğunu vurgulayarak Bugün olacak olan mitinge davet etti. 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATLI
HABER:RÜZGAR KABASAKAL

23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88