MELİH GÖKÇEK MALATYA`DA....

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır?ın davetlisi olarak Malatya?da.

Gündem 12.05.2017 09:04:38 0
MELİH GÖKÇEK MALATYA`DA....

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın davetlisi olarak Malatya’da.

 


Malatya Havaalanı’nda Ahmet Çakır tarafından karşılanan Başkan Gökçek, ilk olarak Malatya Belediyesi’nin Trambus Bakım Atölyesini gezdi. Daha sonra Belediye Çalışma Alanlarında kısa bir tur atan iki Başkan, son olarak Malatya Büyükşehir Belediye Binası’na geçti. 
Burada yaptığı kısa konuşmada Başkan Çakır’a daveti için teşekkür eden Başkan Gökçek “Malatya’yı çok değişmiş gördüm. Gelirinin çok üzerinde çalışmalar. Sayın Başkanı kutluyorum. Tüm Malatyalılara en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


Ev sahibi Başkan Çakır da Başkan Gökçek’e “Sizin gibi belediyecilikte duayen olmuş bir Başkanı misafir ettiğimiz için gurur duyuyoruz. Sizden istifade edecek birçok proje var. Sizlerin bu fuara katılmanız, fuarımıza daha da güç kattı. Sizi burada görmekten onur duyduk” diye konuştu. 


Konuşmanın ardından Başkan Çakır, Başkan Gökçek’e bir tepsi kayısı ile kayısı figürlü plaket ve işlemeli sürahi takdim etti.
İki Başkan baş başa görüşmelerinin ardından kitap fuarında Başkan Gökçek’in hem sunumuna hem de ilk imza gününe birlikte katılacaklar.


Başkan Gökçek, İl’de düzenlenen Kitap Fuarı’nda “CHP-FETÖ İlişkileri” adlı kitabının imza gününe katılacak, Malatyalılara 15 Temmuz’un tüm gerçeklerini sunum eşliğinde anlatacak.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MALATYA


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22