MELİH GÖKÇEK,KILIÇDAROĞLUNA MEYDAN OKUDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, SGK Genel Müdürlüğü dönemini kastederek, "Benim dönemimde sınava girip de kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım" sözlerine şok

Siyaset 13.12.2014 20:40:47 0
MELİH GÖKÇEK,KILIÇDAROĞLUNA MEYDAN OKUDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, SGK Genel Müdürlüğü dönemini kastederek, "Benim dönemimde sınava girip de kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım" sözlerine şok bir çıkışla “hodri meydan” çağrısı yaptı.

Başkan Gökçek, twitter adresinden, “Meydan okumam kabul edilirse, Türkiye ya benden ya KK’dan (Kemal Kılıçdaroğlu) kurtulacak” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “SGK’nin hemşirelik okulları vardı. Oradan mezun olanları sınavsız aldık. Benim dönemimde sınava girip kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler, siyaseti bırakırım” sözlerine ilişkin Başkan Gökçek, twitter hesabından seslenerek,“televizyonda ispat” daveti yaptı.

Twitter hesabından Kılıçdaroğlu’na seslenen Başkan Gökçek, “Türkiye dikkat... Meydan okumam kabul edilirse, Türkiye ya benden ya KK’dan kurtulacak” mesajı attı. Kılıçdaroğlu’nun, “İspat etsinler, siyaseti bırakırım” sözlerinin yer aldığı açıklamasına ilişkin haberleri de takipçileriyle paylaşan Başkan Gökçek, şu twittleri attı:

“Ben KK’nın SKK Genel Müdürlüğü döneminde sınava girip kazamadığı halde hileyle atanan kişileri hem de isim isim ispata hazırım”

“Çıkalım TV’ye... Ben delillerimi göstereyim... İspat edemezsem ben belediye başkanlığını bırakmaya söz veriyorum... Sözünün eriyse ben ispat edince KK siyaseti bırakmalı... Hadi KK cevap bekliyorum”

“Evet sevgili CHP’liler... Bu çağrıyı destekleyin… Her halükârda kârlısınız... Ya benden ya KK’dan kurtulacaksınız”

“Göreceksiniz duymazları oynayacak…”

 -NAZLIAKA’YA KAÇAK SU SORUSU

Kılıçdaroğlu’na televizyon çağrısının ardından Başkan Melih Gökçek, CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın TBMM’deki bütçe görüşmelerindeki iddialarına ilişkin de değerlendirmede bulunarak, “Aylin AK Parti’nin, vakıfların içini boşalttığını iddia etmiş... Sen yıllarca deponun içindeki suyu kaçak kullandın… Ya laf atmışlar, laf atana provokatör demişsin... Hadi o provokatör de yıllarca kaçak su kullandın, sen nesin?” mesajlarını attı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 Başkan Tweet


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88