MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN:``JOHN BASS HADDİNİ BİL``

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ABD Ankara Büyükelçisi John Bass`in çevirdiği dolaplar ve yaptığı açıklamaları sert bir şekilde eleştirerek,ABD Büyükelçiliği de Artvin`de görüş mesafesinde tutulmalı.``Dedi.

15.09.2016 14:05:59 0
MEMUR-SEN GENEL  BAŞKANI ALİ YALÇIN:``JOHN BASS HADDİNİ BİL``

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ABD Ankara Büyükelçisi John Bass'in çevirdiği dolaplar ve yaptığı açıklamaları sert bir şekilde eleştirerek,ABD Büyükelçiliği de Artvin'de görüş mesafesinde tutulmalı.''Dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Açıklamasında u ifadelere yer verdi:

''15 Temmuz FETÖ darbe girişimi için konuşan ve "13 CIA yetkilisi darbeye yardım etti" .diyen Cumhuriyetçilerin ABD Başkan Adayı Donald Trump,Evo Morales'i adeta doğruluyor.

Yine ABD ve yine Büyükelçi gündemde.Amerika'da 104 nükleer santral var, ABD Türkiye Büyükelçisi Mr. John Bass Artvin'e gidip HES'ler ile ilgili tabiri caizse dolap çeviriyor.

Sivil bir araçla Artvin'e gittiği ve HES'leri kaşıdığı yansıyan ABD Büyükelçisi John Bass,her hangi bir provakasyon olursa arkasındaki adresi de şimdiden göstermiş oldu.

2013'te"Büyükelçiler bazı provokatif eylemlerin içerisine giriyorlar.Ben onlara sesleniyorum, işinizi yapın" diyen Cumhurbaşkanı'mızın ne demek istediği ve ne kadar haklı olduğu bir kez daha anlaşılmış oldu

#JohnBaasHaddiniBil diyoruz.Bu ülke elinizle mikser gibi karıştıracağınız bir ülke değil.#GoHomeJohnBaas diyenler sonuna kadar haklı.Eski Türkiye yok artık/6

Haddinizi bilin John Baas haddinizi bilin.Evo Morales gibi Türkiye'de gerçeği bütün çıplaklığı ile farketti.Tevile gerek yok Kral çıplak..

ABD yine oyun üzerinde yakalandı ve yine sobelendi.Önlem alınmalı ve Cumhurbaşkanımızın 2013'teki çıkışı sert bir şekilde John Baas'ın kulağına bir kez daha haykırılmalı.ABD Büyükelçiliği de Artvin'de görüş mesafesinde tutulmalı.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00