MENTEŞE İLÇE EMNİYETİ VATANDAŞLARI GÜN BOYU BİLGİLENDİRİYOR

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler, vatandaşları korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde bilgilendirerek, sosyal mesafeyi korumaları, maske takmaları ve zorunlu olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamaları konu

Gündem 2.05.2020 11:47:55 0
MENTEŞE İLÇE EMNİYETİ VATANDAŞLARI  GÜN BOYU BİLGİLENDİRİYOR

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler, vatandaşları korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde bilgilendirerek, sosyal mesafeyi korumaları, maske takmaları ve zorunlu olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamaları konusunda gün boyu uyarıyorlar.

 

Çin'de ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgınının ülkemizde yayılmasını önlemek, vatandaşlara sağlığının olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek amacıyla birbirinden farklı tedbirler alınayarak  uygulanmasına devam ediliyor. Aynı şekilde de Menteşe İlçesinde de alınan tedbirlerin büyük bir kararlılıkla uygulanmasına  devam ediliyor. Bu bağlamda Adeta seferber olan Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler yoğun mesailerini sürdürdüler.

 

Kurulan perşembe pazarında, tüm pazarcıların korona virüs (covid-19) salgını kapsamında karantinaya alınıp alınmadıklarını tek tek sorgulayan polisler, her hangi bir olumsuzluğun tespit edilmemesi üzerine konrollerini Menteşe İlçesinin değişik mahalle ve sokaklarında sürdürdü. Başta bankamatiklerin ve  bankaların önleri olmak üzere vatandaşların sıklıkla bulunabileceği yerleri tek tek dolaşan polisler, buralardaki vatandaşları  korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde bilgilendirerek, sosyal mesafeyi korumaları, maske takmaları ve zorunlu olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamaları konusunda günboyu uyardılar. Çalışmalara Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü de dahil olmak üzere Muğla İl Emniyet Müdürlüğü 'nün değişik şubelerinden polisler de destek verdiler.

 

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin büyük bir kararlılıkla sürdürdüğü çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz 'ın da ekiplerin başında çalışmaları takip ettiği görüldü. Vatandaşlar İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve beraberindeki polislere sık sık teşekkür ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA MENTEŞE


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78