Menteşe `nin Örnek Öğrencilerine Ödülleri Verildi

Muğla`nın Menteşe İlçesinde yürütülmeye başlanan ?Menteşe ?nin Örnek Öğrencileri? isimli proje etkinlikleri kapsamında Menteşe İlçesinin örnek öğrencileri 4.kez ödüllendirildi.

Gündem 1.06.2019 13:09:29 0
Menteşe `nin Örnek Öğrencilerine Ödülleri Verildi

Muğla'nın Menteşe İlçesinde  yürütülmeye başlanan ”Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri” isimli proje etkinlikleri kapsamında Menteşe İlçesinin örnek öğrencileri 4.kez ödüllendirildi.

 

 

Menteşe İlçesi, ilçede gerçekleştirilen önemli ve anlamlı projelerle seçkinliğini korumaya devam ediyor. Özellikle de eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirilen projelere her geçen gün yenileri eklenirken, vatandaşların da haklı takdiri toplanıyor. Bilindiği gibi Menteşe İlçe Kaymakamlığı ‘nın himayesinde ”Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri” isimli proje hazırlanarak İlçe Kaymakamlık Makamının himayelerinde yürütülmesine başlanılmıştı.


 

Menteşe Kaymakamlığı ‘nın himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘nün koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile ortaklaşa hazırlanarak yürütülen proje kapsamında Menteşe İlçesi ‘nde eğitim ve öğretimlerini sürdürmekte olan öğrenciler 4. kez ödüllendirildiler. Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri isimli proje ile ilgili olarak düzenlenen tören İlçe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın başkanlığında Menteşe Öğretmen Evi Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilirken,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen,  İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü Meral Takeş de törende hazır bulundular.

 

Menteşe ilçesinde bulunan orta okul, lise ve dengi okullardan belirlenen toplam 52 öğrenci kendileri için özel olarak düzenlenen törende ödüllerini alırlarken, öğrenci veli ve öğretmenlerinin de son derece heyecanlı oldukları görüldü.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00