MERİT GRUP REAL MARDİN'DEN SÜPER LİGE SÜPER BAŞLANGIÇ

21-22 Ekim 2023 tarihlerinde Adana ilinde yapılan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Kadınlar Süper ligde Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak ligin 1.etabını lider olarak bitirdi.

Mardin 24.10.2023 09:13:00 0
MERİT GRUP REAL MARDİN

21-22 Ekim 2023 tarihlerinde Adana ilinde yapılan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Süper ligin 1. Etabında Kadınlar Süper ligde Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü oynadığı 5 karşılaşmada ;


Elazığ Belediyeyi 3-1
Çukurova üniversitesini 3-1
Batman belediyesini 3-0
Çorum Belediyesini 3-0
Kayseri Kocasinan belediyeyi 3-0 ile geçerek Süper ligin 1. Etabını lider bitirdi.

 

İlk defa Süper lige yükselen Merit Grup Real Mardin Erkek Takımı ise Oynadığı 5 maçtan Kastamonu Eti bakırı 3-0 Muğla sporcu 3-1 yenerek Süper Lig de 1. Etabı 9. sırada bitirdi.

 

Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü Başkanı Zafer Karataş; öncelikle Antrenörümüzü ve büyük bir efor harcayan bütün sporcularımızı kutluyorum.


Kadınlarda ve Erkeklerde takviyeler yaparak yeni bir sezona girdik, çok kaliteli sporcular tranfer ettik, hedefimiz Kadınlarda zirveye oynamak, erkeklerde de süper ligde kalıcı olmak istiyoruz. Türkiye Süper Ligi'nde hem kadınlarda hem erkeklerde Mardin'imizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz, tıpkı Fenerbahçe gibi, İstanbul büyükşehir belediyesi gibi , Antalya Spor gibi. Çok büyük kulüpler ve çok büyük bütçelere sahip kulüpler bunlar. 


Başkan Karataş; Bizlerde Merit Grup Real Mardin olarak Türkiye Masa Tenisinde marka haline geldik, geçen hafta Gençler Milli Takım Türkiye şampiyonasında Sporcumuz Nahide Nebhan Türkiye şampiyonu oldu, onun öncesinde Minikler bölge şampiyonasında Minik erkeklerimiz şampiyon, Minik kızlarımız final oynayarak 2. oldular, bu başarılar Mardinimiz için kulübümüz için çok önemli ve özeldir, Mardini her kategoride başarı ile temsil ediyoruz.Türk Masa Tenisi kamoyunun ana gündemi Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü ve Mardin Masa Tenisi ailesi olması bizleri ayrıca gururlandırıyor diyen Başkan Karataş;


Doğu illerinden


İlk defa bir takım hem kadınlarda hem erkeklerde süper ligde oynayan tek Kulüp , Merit Grup Real Mardin Spor Kulübüdür, Buda Türk masa tenisinde nerelere getirdiğimizin kanıtıdır.
Bizler Merit Grup olarak her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında yer alıp desteklemeye devam edeceğiz, Gençlik ve Spor il müdürlüğümüze, il müdürümüz sn. Beytullah Birlik'e, Mardin büyükşehir belediyesine, Merit Grup Real Spor kulübü Yönetim Kurulumuza destekleri için teşekkür ediyorum, dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


Anahtar Kelimeler: MERİT MARDİN' SÜPER SÜPER BAŞLANGIÇ
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19