MERKEZ PARTİ TÜRKİYE GENELİN DE ATAĞA KALKTI

MERKEZ PARTİ Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı, “ Türkiye’nin kader çizgisini değiştirecek yegane siyasi kuruluş Merkez Parti olacaktır “ dedi.

Siyaset 18.10.2020 20:55:00 0
MERKEZ PARTİ TÜRKİYE GENELİN DE ATAĞA KALKTI

MERKEZ PARTİ  Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı, “ Türkiye’nin kader çizgisini değiştirecek yegane siyasi kuruluş Merkez Parti olacaktır “ dedi.

 

 Türkiye genelinde 54 il ve 551 ilçede teşkilatı bulunan Merkez Parti yeni bir hamle ile çalışmalara başladı. Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı'nın katılımı ile Ankara'da  parti genel eerkezinde yapılan toplantıya çok sayıda yeni isim katıldı.

    İki dönem Türk İdareciler Derneği Genel Başkanlığı yapan- Emekli Vali Abdulkadir Sarı’ya Genel Başkan Başdanışmanlık unvanını ihtiva eden belgenin verildiği toplantıda AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, iki dönem Kırıkkale milletvekilliği yapan Kemal Albayrak da yer aldı.

Gazeteci-Yazar, Siyaset Bilimcisi Mehmet AKYOL’un yönetiminde yapılan toplantıya, 8 Kasımda yapılacak Merkez Parti Ankara İl Yönetiminde (muhtemelen) görev alacak isimler katıldı.

    Mehmet Akyol yaptığı açış konuşmasında önemli mesajlar verdi.

“ Şu an itibarı ile bu çatı altında bulunan siz değerli arkadaşlarımız halkın içinden süzerek-seçilerek gelmiş kardeşlerimizsiniz. Başta Sayın Genel Başkanımız Prof.Dr. Abdurrahim Karslı olmak üzere genel manada her biriniz ayrı özellik ve güzellikle teçhiz olmuş, her biriniz memleket ve millete hizmet etme arzusunda olan idealist arkadaşlarımızsınız.. Sizlerle beraber olmanın gurur ve heyecanını yaşıyorum.

    Sizlerin kariyer ve kapasitelerinize bakınca duygu yüklü bir seslenişle haykırmak geliyor içimden  “ Sizlere Merkez Parti İl Yönetimi dar gelir !..“

    Sizler Merkez Parti’nin olduğu kadar Türkiye’nin de kader çizgisini değiştirecek bilgi, kültür ve cesarete sahipsiniz.  Öyle bir çalışma sistemi uygulayacağız ki, dağdaki çoban, tarladaki çiftçi, köylerdeki , ilçeler ve şehirlerdeki, semtler ve mahallerdeki NOKTA politikacılarla irtibat kurup Merkez Parti'yi anlatacağız.

    Merkez Partisi;mso-spacerun:yes'>            Bu nedenledir ki, siyaset sahnesinde yeni bir çığır açacak, yeni bir hareket başlatacak.   Partimiz Türkiye’nin siyasi gündeminin en başında yerini alıp şaha kalkacaktır. “

    Mehmet Akyol’un konuşmasından sonra katılımcılar teker teker takdim edildi ve birçoğu söz alarak yaptıkları konuşmada, birlik-beraberlikten, Türkiye’nin konumundan söz edip gündemdeki konular üzerinde değerlendirme yaptılar.

    Toplantıda Merkez Parti Genel Başkanı-Ünlü Hukuk Adamı Prof. Dr. Abdürrahim Karslı da yaptığı konuşma ile salonda bulunun herkesi heyecanlandı ve büyük alkış aldı. Prof.Karslı şunları söyledi:

“ Doğrusu böylesine muhteşem bir kadro ile karşılaşacağımı tahmin etmemiştim. Gerçekten çok duygulandım, mutlu oldum. Sizler Merkez Parti  Ankara İl Teşkilatını zirveye taşırsınız ancak bu kadar yetmez,  itiraf etmeliyim ki, Türkiye genelinde göstereceğiniz faaliyetler ve performansla ülkemizin kader çizgisini bile değiştirirsiniz.

    Türkiye’de siyaset her bakımdan marazi bir durumla karşı karşıya... İktidar milletimizin arzu ve isteklerine cevap veremiyor, muhalefet ise iktidar treninin arka vagonu konumunda.  Bu da gösteriyor ki, idarede ve siyasette büyük bir boşluk zuhur etmiş durumda. Allah nasip ederse bu boşluğu bizler-sizler yani Merkez Partililer dolduracak. 

     Bizim devletimizin bekası, milletimizin huzur ve refahından başka bir düşüncemiz yok. Sizlerin de aynı duygu ve düşüncede olduğunuz kanaatindeyim.

    Devletimizin onarıma ihtiyacı var, bunu bizler yapacağız, ayrıca hep birlikte omuz omuza verecek ve geleceğin Türkiye’sinin ihya ve inşasını hep birlikte bizler gerçekleştireceğiz.“

     Toplantı birlikte çektirilen fotoğrafla sona erdi.

     MERKEZ PARTİ ANKARA İL KONGRESİNDE YER ALMASI BEKLENEN İSİMLER ŞUNLAR;

   Fuat Turgut ( Eğitici-İşletmeci /Eğitim Kurumları Sahibi ) Prof. Dr. Hayrettin İvgin  Akademisyen/ Yazar ) Dr. Zeki Şahin (Akademisyen) Kemal Alver ( Müfettiş /Emekli Bürokrat) Veysel Özdemir ( İnşaat Yüksek Mühendisi) Hüsnü Ekizceli ( Maliyeci-Araştırmacı)  Miraç Aslan ( Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Yüksek Okulu mezunu Lisans –Milli Hakem )  Reşit Yılmaz ( Emekli Bürokrat/Siyasetçi)  Bayram Kocaman ( Eğitimci / İdareci)  Regayıp Maden (Yatırım Proje Uzmanı )

Ahmet Güngör ( İş Adamı- Siyasetçi) Savaş Karataş (  Danışman / Emekli Bürokrat ) Serap Turgut           (Yayın Yönetmeni) Abdullah Şenol ( Emekli Bürokrat ) Kardelen Sinem  (Güzellik Uzmanı / İnsani ilişkiler Koordinatörü)  Saime Halaç  ( Eğitmen / Yönetici) Üzeyir Altınkanat ( Eğitimci, Emekli Bürokrat) İsmail Gümüş (Emekli Özel Kalem Müdürü) Nevzat Ustaoğlu (Ekonomi-Maliye Başmüfettişi) Şener Mete ( TRT Milli Spikeri / Güzel Okuma Üstadı ) Erdoğan Çalışıcı ( İş Adamı ) Ali Sancar ( Mucit- Zenatkar) Nazlı Demirelli (Serbest Mali Müşavir) Serhat Yüksel (Sanayici-İş Adamı) Hikmet Yüksel ( Emekli Kültür Müdürü) Halil Metin Aslan ( Emekli Bürokrat ) Nesrin Başar ( Siyaset Uzmanı) Ali Alkaç ( Emekli Özel Kalem Müdürü) Şerafettin Bakırdöven (Eğitimci) Tuğba Sökülmez ( İktisatçı) Kâmil Ünal  ( Emekli Hastane Müdürü) Hasan Albayrak ( Emekli Emniyet Mensubu) Halim Arıoğlu  (Ticaret- Siyasetçi)  İsmail Gümüş ( Emekli Özel Kalem Müdürü) Yakup Yıldız ( Müteahhit) Seval Albayrak (Deniz Mahsüllerinde Şef) Meral Asiler (Ticaret erbabı ve Aile İlişkileri uzmanı ) Ahsen Kocatürk ( İş Kadını ) Borahan Mavi (Mali Müşavir) Özgür Özkan ( Yeminli Mali Müşavir) Abdurrahman Yılmaz (Eğitim Kurumları Yöneticisi) Zülfikar Serin (Emekli Bürokrat) Ülkü Şahin ( Danışman – Müteşebbis/ Eğitmen) Zeynep Sezer ( TURİZİMCİ /  Toplumsal olaylar Mütehassısı /Siyasetçi ) Mualla Korkmaz ( Bankacı / Halkla ilişkiler uzmanı)

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00