MERSİN`DE CHP`LİLERİ BULUŞTURAN MUHTEŞEM DÜĞÜN

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak`ın danışmanı Toprak Hünkar Ekrem Çalışkan,biricik aşkı Muhasebeci Nesrin Benli ile Marin Club`ta dillere destan bir düğünle evlendi. Düğün CHP`nin etkin isimlerini de biraraya getirdi.

28.04.2016 09:28:03 0
MERSİN`DE CHP`LİLERİ BULUŞTURAN MUHTEŞEM DÜĞÜN

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak'ın danışmanı Toprak Hünkar Ekrem Çalışkan,biricik aşkı Muhasebeci Nesrin Benli ile Marin Club'ta dillere destan bir düğünle evlendi. Düğün CHP'nin etkin isimlerini de biraraya getirdi.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve Gençlik Kolları Mersin İl Başkanlığı görevlerindede bulunan Toprak Hünkar Ekrem Çalışkan'ın düğün merasimine oldukça yoğun katılım gözlemlenirken siyaset ve iş dünyasından birçok isim gecede hazır bulundu.
CHP Mersin eski Mersin İl başkanı Yılmaz Şanlı ile CHP Mersin eski Milletvekili Ali Rıza Öztürk'ün nikah şahidi olduğu düğüne, CHP Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çamak ve Serdal Kuyucuoğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve CHP'nin etkin isimleri genç çiftin mutluluklarına ortak oldular. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Benli ve Çalışkan aileleri kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.
Muhteşem düğünde Nesrin Benli ile hayatını birleştiren Toprak Hünkar Ekrem Çalışkan, çalınan oyun havaları ile arkadaş, dost ve akrabaları ile gecenin sonuna kadar gönlünce eğlendi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19