MERSİN`DE MEYHANE KÜLTÜRÜNE YENİ BİR SOLUK GELDİ

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Bizim Yer Et Balık Restaurant (Neco Dayı?nın Yeri), yenilenen konsepti, eşsiz lezzetleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile Mersinlilere hizmet veriyor.

29.04.2016 10:30:10 0
MERSİN`DE MEYHANE KÜLTÜRÜNE YENİ BİR SOLUK GELDİ

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Bizim Yer Et Balık Restaurant (Neco Dayı’nın Yeri), yenilenen konsepti, eşsiz lezzetleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile Mersinlilere hizmet veriyor.

Adnan Menderes Bulvarı , Deniz Müzesi yanında faaliyetini sürdüren Bizim Yer Et Balık Restaurant (Neco Dayı’nın Yeri) Mersinlilerin uğrak yeri olmayı sürdürüyor. Yenilenen konsepti, zengin menüsü ve deneyimli kadrosu ile meyhane kültürüne yeni bir soluk getiren Bizim Yer Et Balık Restaurant, büyüleyici mekanı ile de misafirlerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Akgün Lülü ve Mustafa Selvi ortakların işletmeciliğini yaptığı Bizim Yer Et Balık Restaurant kentin sayılı mekanları haline geldi.

SEÇKİN KONUKLARIN UĞRAK YERİ OLDU

Mersin halkının yoğun ilgi gösterdiği ve eşsiz lezzetleri ile damak tadına hitap ettiği Bizim Yer Et Balık Restaurant ile ilgili veren Akgün Lülü, “Bu gururu perçinleyen destekleyen bizlere pozitif güç veren gönül dostlarımız ile birlikte güzel ve başarılı yolculuğumuza devam etmekteyiz. Misafirlerimiz arasında seçkin konukların da yer aldığı bu özel mekanda aileniz ile sonsuz huzur ve mutluluk duyabileceğiniz bir mekanda Mersinlilere hizmet vermenin gururu içerisindeyiz” dedi.

MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

İşletme ortaklarından Mustafa Selvi ise Mersin’deki meyhane kültürüne yeni bir soluk getirdiklerini söyleyerek, “Farklı konseptimiz ile Mersin’de marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Meyhane kültürünü restaurant konsepti ile birleştirerek farklı bir tarz yarattık. Tüm Mersinlileri eşsiz lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04