Mersin`de Rotaryanlar`dan bowling turnuvası

Mersin?de Rotary kulüpleri bowling turnuvasında bir araya geldi. Turnuvanın geliri Çocuk Felci Fonuna aktarıldı.

26.12.2016 16:05:59 0
Mersin`de Rotaryanlar`dan bowling turnuvası

Mersin’de Rotary kulüpleri bowling turnuvasında bir araya geldi. Turnuvanın geliri Çocuk Felci Fonuna aktarıldı.

Mersin, Toros, Akdeniz, Kızkalesi, Lamos ve Olba Rotary kulüplerinin, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında ortaklaşa düzenlediği bowling turnuvası neşe içinde geçti.

Renkli görüntülerin yaşandığı turnuvaya kulüp üyeleri eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Zorlu mücadelelerin ardından turnuvaya Mersin Rotary Kulübü Bowling takımı sporcuları damgasını vurdu. Sporcular şampiyonluk sevincini Mersin Rotary Kulübü Eski Başkanı Dr. Serhan Antalyalı ile birlikte kutladı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği bowling turnuvasında ikinciliği ise Olba Rotary Kulübü aldı.

Dr. Serhan Antalyalı, turnuvanın amacına değinerek, "Rotaryenler; karışıklığın olduğu yerde düzen, çirkinliğin olduğu yerde güzellik, yalnızlığın ve yanlış anlamanın olduğu yerde mutluluk ve sağlık yaratmak için uğraşır. Bowling turnuvasıyla da Rotaryanlar olarak dostluk ve arkadaşlığımızın gelişmesine katkı sunduk" dedi.

Rotary kulüplerinin topluma hizmet anlayışıyla çalışmaya devam ettiğinin altını çizen Serhan Antalyalı, "Rotary, dostluk havası içinde ve tarafsız bir ortamda dini, ırkı ve siyasi görüşü farklı kişilerin bir araya gelmesini sağlamaya çalışan bir kuruluştur. Sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel etkinlikler olmak üzere yaşadığı bölgeye ve insanlığa karşı sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirebilmek için birbirinden değerli projelerle çalışmalarını sürdürüyor" şeklinde konuştu.

Ülkede yaşanan terör saldırılarına da değinen Antalyalı şunları söyledi:

"Ülkemizde yaşanan terör saldırılarını esefle kınıyorum, kimsenin gücü bu ülkenin huzurunu bozmaya yetmeyecektir. Bizler birlik olmanın tüm engelleri yıkacağı bilincini taşıyoruz, amacımız bu bilinci herkese aşılamaktır.’’

Turnuva, rotary kulübü temsilcilerinin karşılıklı iyi dilekleriyle sona erdi.

Toplam 18 takımın katıldığı turnuvada ilk ikiye giren Mersin Rotary ve Olba Rotary, Mayıs ayında Ankara’da gerçekleşecek finallerde Mersin’i temsil edecek.

Şampiyon olan Mersin Rotary takımı şu simlerden oluştu:

Serhan Antalyalı, Bülent Kütük, Sabri Seyis, İdil Seyis, Batuhan Öksüzer.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46