Tarih: 10.02.2016 08:14

MERSİN?DEELEKTRİK MÜHENDİSLERİ İŞ BAŞI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası seçilen EMO Mersin Şube Yeni Yönetimi, iş başı yaparak, sahaya indi.

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Mersin Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde göreve gelen yeni yönetimi iş başı yaptı. EMO Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atar başkanlığındaki yeni yönetim, kent yöneticileri ile birlikte çalışma anlayışı kapsamında ziyaretlere başlayarak, işbirliğini güçlendirme mesajları verdi.

Bu kapsamda EMO Mersin Şubesi yönetimi ilk ziyaretini Toros Üniversitesi'ne gerçekleştirdi. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayyar Şen ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz Arcasoy’u ziyaret eden EMO heyeti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

EMO Mersin Şube Yönetimi daha sonra Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Genç ve EMO Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atar ile yönetim kurulu üyeleri, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de el ele vererek, çalışmalarını sürdürmek için fikir birliğine vardı.

Mersin’de yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde de bulunulan ziyarette Başkan Atar, Başkan Genç’e, özellikle de teknik ve mesleki konularda mimar ve mühendislerin görüşlerini alıp, bunların kağıt üzerinde değil gerçek hayatta işleyişe yansıtılarak çalışmalar yapılması adına verdiği desteğe teşekkür etti.

Başkan Genç de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bilimin ışığında çalışmalarını sürdürmek adına mimar ve mühendisler ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —