Mersin Doğuş Hastanesi?nde 2 bininci açık kalp ameliyatı

Mersin Özel Doğuş Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Alp Aslan 2 bininci açık kalp ameliyatını yaptı. 60 yaşındaki Hüseyin Göksel isimli hasta Op. Dr. Aslan yönetimindeki tecrübeli ekibin gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonrasında sağlığ

3.06.2016 09:40:28 0
Mersin Doğuş Hastanesi?nde 2 bininci açık kalp ameliyatı

Mersin Özel Doğuş Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Alp Aslan 2 bininci açık kalp ameliyatını yaptı. 60 yaşındaki Hüseyin Göksel isimli hasta Op. Dr. Aslan yönetimindeki tecrübeli ekibin gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonrasında sağlığına kavuştu.

Mersin Özel Doğuş Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Alp Aslan yönetimindeki tecrübeli ekip, iki bininci açık kalp ameliyatını yaptı. 60 yaşındaki Hüseyin Göksel’in başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştuğunu anlatan Op. Dr. Aslan, “Ameliyatı başarıyla gerçekleştirdik. Hastamız sağlığına kavuştu” dedi.

Bugüne kadar aynı yöntemle 2 bin hastanın sağlığına kavuştuğu bilgisini paylaşan Op. Dr. Alp Aslan, yetişkinlerde yapılan en yaygın kalp ameliyatı yöntemi olduğunu belirterek, “Kalp ameliyatı aynı zamanda; vücuda kan yollayan kalp kapakçıklarını onarmak ya da değiştirmek için yapılır. Kalbin zarar görmüş bölgeleri onarılır. Kalbin ritmini düzenleyen tıbbi araçlar takmak için de bu yöntem kullanılır. Zarar görmüş kalbi, bağışlanan kalp ile değiştirmek

için de açık kalp ameliyatı yapılır” dedi.

Op. Dr. Alp Aslan, kalp damar cerrahisi operasyonlarının tümünde bilimin ve teknolojinin getirdiği son imkanlar kullanılarak en üst düzeyde yapıldığını dile getirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00