Mersin Kızılay Başkanı Erdem`den Büyükşehir?e ziyaret

Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Mersin Büyükşehir Belediyesi?ni ziyaretinde Türk Kızılayı?nın her zaman kendilerine ihtiyaç duyanların yanında olduğunu ifade etti

14.01.2017 13:43:30 0
Mersin Kızılay Başkanı Erdem`den Büyükşehir?e ziyaret

Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde Türk Kızılayı’nın her zaman kendilerine ihtiyaç duyanların yanında olduğunu ifade etti.

Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti.

Başkan Erdem, Türk Kızılay’ı Mersin Şubesi’nin ve kan bağışı merkezinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 2017 projelerini anlatan Başkan Erdem, şunları söyledi:

“Türk Kızılayı’nın amacı insan hayatının, sağlığının korunması ve insan onuruna saygı duyulmasını sağlamaktır. Kızılay, hizmetlerinden hiçbir şekilde çıkar gözetmeyen gönüllü bir yardım kurumudur. Suriye'deki iç savaştan kaçarak ülkemize sığınanlara karşı sorumluluk örneği gösteren Kızılay, Halep’teki yardım bekleyenlerin de yanında oldu. Yine milyonlarca insanın kan ihtiyacını karşılıyor. Türk Kızılayı, toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan sağlığının korunması doğrultusunda her koşulda yardıma muhtaç insanların yanında oldu.”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Kızılayı’nın çalışmalarını beğendiğini ve her zaman destek olacaklarını söyledi.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88