MERSİN POMPEİ BEACH YAZA MERHABA DİYOR

Denizi ve dalgaları Mersin?de htiren tek mekan olan Soli Pompei Beach Cafe, yaza merhaba diyor. Tarihi ve egzotik dokusuyla Mersinlilerin uğrak yeri haline gelen Pompei Beach Cafe kaliteli hizmeti ve eşsiz lezzetleri müşterileri ile buluşturuyor.

30.04.2016 10:18:11 0
MERSİN POMPEİ BEACH YAZA MERHABA DİYOR

Denizi ve dalgaları Mersin’de htiren tek mekan olan Soli Pompei Beach Cafe, yaza merhaba diyor. Tarihi ve egzotik dokusuyla Mersinlilerin uğrak yeri haline gelen Pompei Beach Cafe kaliteli hizmeti ve eşsiz lezzetleri müşterileri ile buluşturuyor. 

Mezitli sahilinde bulunan ve hizmet kalitesi ile Mersinlilerin uğrak yeri haline gelen Soli Pompei Beach, hem egzotik hem de tarihi dokusuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Denizi ve dalgaları Mersin’de htiren tek mekan olan Soli Pompei Beach Cafe, yaza merhaba diyerek kaliteli hizmeti ve eşsiz lezzetleri Mersinliler ile bulşturmaya devam ediyor.

Özellikle şehir hayatının stresinden kaçmak isteyenlerin nefes alabilmeleri için oluşturulan ve kent merkezine yakın olması sebebiyle de tercih edilen Pompei Beach kaliteli ve lezzetli mutfağı ile de takdir toplamaya devam ediyor. Mekanın işletmeciliğini yapan ATAK Akaryakıt Yönetim Kurulu Başkanı ve Pompei Beach Cafe İşletmecisi Zeyni Ceylan, farklı bir ortamda kaliteli hizmet görmek isteyen müşterilerine seslenerek, “Mezitli’nin tarihi dokusuyla Akdeniz’in masmavi sularını müşterilerimiz için bir araya getirdik. Tecrübeli kadromuz ve kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeyerek çıktığımız bu yolda tüm Mersinlilere hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Havaların ısınması ile de birlikte hem hoşça vakit geçirmek hem de lezzetlerimizi tatmak isteyen herkesi bekliyoruz ” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00