MERSİN ROTARY?DE KİNG TURNUVASI

Hayata geçirdiği sosyal projeler dışında yapmış olduğu etkinliklerle de Mersin?in en önemli Sivil Toplum Örgütleri arasında yer alan Mersin Rotary Kulübü, üyeleri arasındaki iletişim ve dostluk bağını geliştirmek amacıyla bu yıl hayatını kaybeden Rotaryan

8.06.2016 13:27:00 0
MERSİN ROTARY?DE KİNG TURNUVASI

Hayata geçirdiği sosyal projeler dışında yapmış olduğu etkinliklerle de Mersin’in en önemli Sivil Toplum Örgütleri arasında yer alan Mersin Rotary Kulübü, üyeleri arasındaki iletişim ve dostluk bağını geliştirmek amacıyla bu yıl hayatını kaybeden Rotaryan Kanber Sağay anısına King turnuvası düzenledi.

Mersin Rotary Kulübü üyeleri arasındaki iletişim ve dostluk bağını geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Yapmış olduğu çalışmalar ile Mersin’in en önemli Sivil Toplum Örgütleri arasında yer alan Mersin Rotary Kulübü, bu yıl hayatını kaybeden Rotaryan Kanber SAğay anısına King Turnuvası düzenledi. 22 kişinin katıldığı turnuva birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olurken, şampiyonluğu Fehmi Denizci göğüsledi. Erdal Helvacı ikinci olurken, Adnan Koluş da üçüncülüğü elde eden isim oldu. Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Mersin Rotary Kulübü Başkanı Serhan Antalyalı düzenlemiş oldukları turnuvayı bölge bazına yaymak istediklerini de belirterek, “Hem bir süre önce kaybettiğimiz dostumuz, kardeşimiz Kanber Sağay’ı anmak hem de üyelerimiz arasındaki iletişimi güçlendirerek hoş bir vakit geçirmek için böylesi bir turnuvayı hayata geçirdik. Amacımız King turnuvasını gelenekselleştirerek bölge bazına yaymak. Ben turnuvaya katılan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyor, derece elde eden isimleri de kutluyorum” dedi.

Turnuvaya dereceye girenlere ödüllerini Mersin Rotary KUlübü Başkanı Serhan antalyalı takdim etti.

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,17% 0,11
  • EURO

    38,12% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2916,42% -0,57
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64