MERSİN TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA...

Mersin, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı?nda partner il Mersin turizmi açısından önemli bir fuar

9.12.2016 14:53:06 0
MERSİN TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA...

ÇUKTOB Başkanı Murat Demir, Mersin’in partner il olduğu ‘Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nın kent için önemli olduğuna dikkat çekerek, “Sayın Valimiz Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ile uyum içerisinde yaptığımız tanıtım faaliyetleri çok başarılı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Mersin’in ‘Partner İl’ olarak yer aldığı Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na katıldı.

Mersin Valiliği’nin himayesinde katınılan fuar Sayın Valimiz Özdemir Çakacak’ın mükemmel açılış konuşması ardından Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi Avcı’nın standları gezmesi ile devam etti.

Mersin standının fuarda çok ilgi çektiğini belirten Demir, “Sayın Valimiz Özdemir Çakacak ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ile uyum içerisinde yaptığımız tanıtım faaliyetleri çok başarılı bir şekilde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Fuarda Mersin’in turizm potansiyeli, projeleri, açılan destinasyonlar, kullanılabilecek konaklama ve yeme-içme işletmeleriyle ilgili bilgilerin anlatıldığını ifade eden Demir, “Mersin, ‘Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na bu sene partner il olarak katıldı.

Kentin hem tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımı hem de farklı illerdeki turizm alanında yapılan yatırım ve atılımları incelemek adına çok faydalı bir fuar oldu” bilgisini paylaştı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde bu yıl 10’uncusu gerçekleşen fuarda; 36 ülkeden 1008 turizm profesyoneli buluştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuar, Partner İl Mersin ve Uluslararası Destinasyon Partneri Akabe'nin katılımıyla gerçekleşti.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19