MERSİN VALİSİ,MİLLİ TAKIM KAMPINI ZİYARET ETTİ

Vali Güzeloğlundan Milli Takıma ziyaret More Sharing ServicesPaylaş | Share on facebook Share on twitter Share on email Share on gmail Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Belarus maçı için Mersin`de bulunan A Milli Takım kafilesini ziyaret etti. Mill

Spor 19.11.2013 07:54:42 0
MERSİN VALİSİ,MİLLİ TAKIM KAMPINI ZİYARET ETTİ

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Belarus maçı için Mersin`de bulunan A Milli Takım kafilesini ziyaret etti. Milli Takım`ın kamp yaptığı Hilton Oteli`nde A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu`nun ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ve Teknik Direktör Hakan Kutlu da yer aldı.
 
Fatih Terim`i ve Milli Takım`ı Mersin`de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirten Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Fatih Terim artık kendini dünyaya kanıtlamış bir futbol markası. Akdeniz yöresinin bir evladı olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. İnşallah yeni dönemi ile birlikte Milli Takımımız arzu ettiği yerlere gelecektir. Şu ana kadar alt yaş milli takımları Mersin`de oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. Uğurlu stadımız yarın da Milli Takıma şans getirecektir" dedi.
 
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de, "Milli Takım olarak Mersin`de de çok güzel karşılandık ve ağırlanıyoruz. Nazik ziyaretleri için de sayın valimize ve diğer yöneticilere çok teşekkür ederiz. Umarım yarın da ilk kez bir A milli maçına ev sahipliği yapacak olan Mersin`de güzel bir futbol akşamı yaşarız. Mersin İdmanyurdu`nu da en kısa zamanda Spor Toto Süper Lig`de görmeyi arzuluyoruz" dedi.
 
Vali Güzeloğlu, Fatih Terim`e Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı`nda oynadığı bir jübile maçına ait fotoğraf hediye ederken, Mersinli kadınların el işçiliği ile yaptığı bir hediyeyi de Fatih Terim`in eşine verilmek üzere Fatih Terim`e verdi. A Milli Takım Teknik Direktörü de Mersin Valisine 9 numaralı Milli Takım forması armağan etti.


ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88