MERSİNLİ AVUKATLAR ``CUMHURİYET BAYRAMI``NI BİRLİKTE KUTLADI

Mersin Barosu?na bağlı avukatlar Cumhuriyet Bayramı?nı, Baro?nun düzenlediği etkinlikte birlikte kutladı.

30.10.2015 13:06:21 0
MERSİNLİ AVUKATLAR ``CUMHURİYET BAYRAMI``NI  BİRLİKTE KUTLADI

Mersin Barosu’na bağlı avukatlar Cumhuriyet Bayramı’nı, Baro’nun düzenlediği etkinlikte birlikte kutladı.

Mersin Barosu Başkanlığı, 29 Ekim kutlama resepsiyonu düzenledi. Baro Lokali’nde düzenlenen resepsiyona avukatların yanı sıra kent protokolü de yoğun katılım gösterdi. Canlı müzik dinletisinin yapıldığı resepsiyona Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ve yönetimi ev sahipliği yaptı.

Gecede; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemine ilişkin kısa bir konuşma da yapan Başkan Antmen, 29 Ekim 1923’ün karanlığa karşı başkaldırı, ulusal onur ve sonu olmayan bir başlangıç olduğunu vurguladı.

“CUMHURİYET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Karanlığa sürüklenmek istenen ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiğini söyleyen Başkan Antmen, “Ülkemizde parlamenter sistemi ortadan kaldırma amaç ve uğraşlarını görüyoruz. Yargı bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü, insan hakları ve demokrasi anlamında ciddi sıkıntılarımız var. Ancak biz Mersin Barosu olarak zapt edilmez bir kale olarak sadece ve sadece; halkımız, demokrasi, insanları ve Cumhuriyet için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Cumhuriyet kazanımlarını daha ileriye taşıyacak, aydınlık geleceğin yılmaz bekçileri olacağız” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor