MERT ÖCAL ADIM BAŞI HAYRANLARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Katıldığı Survivor yarışmasında adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncu Mert Öcal, önceki gün Aqua Florya AVM?de görüntülendi. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde mağazaları dolaşıp alışveriş turuna çıkan Öcal, daha sonra Günaydın Steakhouse?da yem

Magazin 12.07.2020 09:45:27 0
 MERT ÖCAL ADIM BAŞI HAYRANLARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Aqua Florya Alışveriş Merkezi ve Hayal Kahvesi ev sahipliğinde gerçekleşen yaz konserleri Buray’ın verdiği start ile başladı.

Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu genç şarkıcı Buray'ın Aqua Florya AVM’de verdiği konserde sık sık istek parçalara yer vermesi dikkat çekti. Birbirinden özel şarkılarını söyleyen Buray,” Evet kötü bir dönem içerisindeydik şimdi birazda olsa rahatladık. Gerçekten özlemişim böyle rahat şarkı söylemeyi. Bugün ortamda gayet güzel hep birlikte eğleneceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Sen Sevda mısın?”, “Kimsenin Suçu Yok”, “Mecnun”, “İstersen” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra “Hatıram Olsun”, “Aşk Layık Olanda Kalmalı”, “Kimler Geldi Kimler Geçti” gibi cover şarkıları da söyledi. Ünlü şarkıcıyı izleyenler tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşadı.


MERT ÖCAL  ADIM BAŞI HAYRANLARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ 

Katıldığı Survivor yarışmasında adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncu Mert Öcal, önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde mağazaları dolaşıp alışveriş turuna çıkan Öcal, daha sonra Günaydın Steakhouse’da yemek yedi. Restoran çıkışı gazetecilere poz verip ayaküstü sohbet eden Öcal, “Her şey yolunda gidiyor. Çeşme’de tatildeydim yeni döndüm. Onun dışında şimdi bir kaç toplantılarım var onlara gideceğim.” dedi. Survivor yarışması sonrasında geniş bir hayran kitlesine ulaşan yakışıklı oyuncu, alışveriş süresince yanına gelen sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hiçbir hayranını kırmayan Öcal,sevenleri tarafından büyük takdir topladı.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ
 

24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22