MESKİ ÇITAYI YÜKSELTTİ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta sezonu 4. Sırada tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, gelecek sezon için kolları şimdiden sıvadı.

19.04.2016 12:16:32 0
MESKİ ÇITAYI YÜKSELTTİ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta sezonu 4. Sırada tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, gelecek sezon için kolları şimdiden sıvadı. MESKİSPOR Genel Koordinatörü ve Murat Group Gümrükleme Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Lülü, şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmak için hazırlıklara şimdiden başladıklarını belirterek, “Gelecek sezon şampiyonluğun mutlak adayıyız” dedi.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta sezonu 4. Sırada tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor beklentilerin uzağında kalsa da sezon boyunca sergilediği futbol ve mücadele taraftarlarından alkış topladı. Düşük bütçe ve sezon içinde yaşanan talihsizliklere rağmen son haftalara kadar şampiyonluğu kovaladıklarını söyleyen Kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü, son 4 haftada yaşadıkları puan kayıplarının kendilerine şampiyonluk yolunda ağır hasar verdiğini söyledi.

DÜŞÜK BÜTÇEYLE İYİ BİR EKİP KURDUK

Çok zor bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen Lülü, “Meskispor’un şampiyonluktan başka hiçbir hedefi olmaz. Bu sene malesef düşük bütçemiz olmasına rağmen çok iyi bir ekip kurduk. Sezon içerisinde yaşadığımız talihsizlikler ve sakatlıklar malesef ligin son haftalarında takıma olumsuz yönde yansıdı. Son 4 haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan bir ekiptik. Ancak son haftalarda yaşadığımız puan kayıpları hem teknik heyetimizin hem de futbolcularımızın konsantrasyonunu kaybetmesine sebep oldu. Bu sebeple de ligi 4. sırada tamamladık” dedi.

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK BİR EKİP KURACAĞIZ

Gelecek sezon için şimdiden hazırlıklara başladıklarını da söyleyen Lülü, “Alt liglede mücadele eden U-17 ve U-19 ekiplerimiz guruplara katılmayı garantiledi. U-14 ve U-16 takımlarımız da guruplarını şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Gençler Futbol Turnuvası’na katılmayı hakettiler. Yani alt yapı olarak iyi bir jenerasyona sahibiz, Öz kaynaklarımız ile birlikte takıma yapacağımız nokta transferler ile gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın da desteği ile arzu ettiğimiz şampiyonluğa gelecek sezon ulaşacağız” şeklinde konuştu.

MİY’E ALT YAPI DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Meskispor olarak  hedeflerini 3. lig olarak belirlediklerini de sözlerine ekleyen Lülü, “Bizim takım olarak hedefimiz 3. Lig. Ancak asıl hedefimiz, kentimizin takımı olan Mersin İdmanyurdu’na bir rezerv takım oluşturabilmek. Mersin İdmanyurdu olarak büyük bir camiaya sahip olmamıza rağmen malesef alt yapı ile ilgili büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bunun açık olarak görebiliyoruz. Biz de Meskispor olarak bu açığı kapatmayı istiyoruz. Alt yapımızdan yetiştirdiğimiz futbolcuları A takımımızda tecrübe sahibi yapıp, Mersin İdmanyurdu’na gönderme hedefindeyiz. Bu şekilde hem kendi takımımıza hem de Şehrimizin takımı Mersin İdmanyurdu’na hizmet etme hedefindeyiz” ifadelerini kullandı.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

Anahtar Kelimeler: MESKİ ÇITAYI YÜKSELTTİ
21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30