MESKİ KOLLARI ERKEN SIVADI

Bu sezon BAL Ligi?nde şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Meskispor, gelecek sezona iddialı hazırlanıyor. Takımın başına Yusuf Nevruz?u getiren mavi beyazlılar, iç transferde de 8 futbolcu ile nikah tazeledi.

1.06.2016 15:29:23 0
MESKİ KOLLARI ERKEN SIVADI

Bu sezon BAL Ligi’nde şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Meskispor, gelecek sezona iddialı hazırlanıyor. Takımın başına Yusuf Nevruz’u getiren mavi beyazlılar, iç transferde de 8 futbolcu ile nikah tazeledi.

Meskispor gelecek sezon için düğmeye şimdiden bastı. Bölgesel Amatör Ligde bu sezon şampiyonluğu son haftalarda kaçıran mavi beyazlılar gelecek sezon için yapılanmaya başladı. Teknik Direktör Nasır Belci ile yollarını ayıran Meskispor takımın başına Yusuf Nevruz’u getirirken, Nevruz’un Yardımcılığını İlhan Ummak ve Kaleci Antrenörlüğünü de Ahmet Lülü yapacak. İç transferde de 10 futbolcu ile görüşen Mavi Beyazlılar 7’si ile de nikah tazeledi. 3 futbolcu da alt yapıdan A takıma kazandırıldı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Gelecek sezon ile ilgili hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediklerini söyleyen Meskispor Genel Koordinatörü Akgün Lülü, güçlü bir kadro kurmak istediklerini belirterek, “Geçtiğimiz sezon BAL Liginde kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu gelecek sezon elde etmek istiyoruz. Hedefimiz Mersin’i 3. Ligde temsil etmek. Bunun için de gelecek sezon için yapılanmaya erken başladık. Teknik direktörümüz Nasır Belci ile kendisine takımımız için yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Belci’nin yerine de Yusuf Nevruz hocamız ile anlaşma sağladık” dedi.

TRANSFERE BAŞLANDI

İç transferde 10 futbolcu ile görüştüklerini bunlardan 8’i ile yeni sözleşme yenilediklerini, alt yapıdan da 3 futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını belirten Lülü, “Geçtiğimiz sezon takımımızda bulunan Mehmet Uzun, Osman Nuri Çulfa, Emrah İnanç, Emirhan Yaşa, Selim Belci, Tekin Atsız ve Recep Göktaş ile sözleşme yeniledik. 2 Futbolcumuz ile daha görüşmelerimiz sürüyor. Alt yapıdan da Emrah Bali, Harun Yıldırım ve Doğukan Tektaş’ı da A takımımıza kazandırdık. İç tranfseri tamamladıktan sonra hocamızın da raporu doğrultusunda dış transfere yöneleceğiz. Hedefleri olan bir kadro kurmak istiyoruz. Yeni teknik heyetimiz ve kuracağımız güçlü kadromuzla Mersin’i 3. Lig’de temsil edecek bir takım yaratmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KOCAMAZ’A TEŞEKKÜR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a da teşekkür eden Lülü, “Burhanettin Başkanımız sporu seven bir yapıya sahip. Bu konuda kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Başarılı bir ekip kurmamız için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan başkanımıza bizde gelecek sezon şampiyonluk hediye etmek amacındayız. Kendisine şahsım ve takımım adına vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


Anahtar Kelimeler: MESKİ KOLLARI ERKEN SIVADI
19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30