MESKİ TRANSFERE DOYMUYOR

Bölgesel amatör Lig?deki temsilcilerimizden Meskispor transferde hız kesmiyor. Daha önce iç transferde 8 dış transferde de 3 oyuncu ile anlaşan mavi beyazlılar son olarak Çengelköy?den Eser Şen ile sözleşme imzaladı.

11.06.2016 15:37:13 0
MESKİ TRANSFERE DOYMUYOR

Bölgesel amatör Lig’deki temsilcilerimizden Meskispor transferde hız kesmiyor. Daha önce iç transferde 8 dış transferde de 3 oyuncu ile anlaşan mavi beyazlılar son olarak Çengelköy’den Eser Şen ile sözleşme imzaladı. 

Gelecek yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Meskispor, şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro için ince eleyip sık döküyor. 3. Ligi hedefleyen mavi beyazlılar iç transferde 8 dış transferde de 3 futbolcu ile sözleşme imzalamıştı. Teknik direktör Yusuf Nevruz’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Meskispor son olarak Çengelköy’den Eser Şen ile de mukavele imzaladı. Orta saha ve forvet bölgelerinde etkili olan genç futbolcu ile yapılan imza törenine Meskispor Başkanı Latif Can, Genel Koordinatör Akgün Lülü ve yöneticiler katıldı.

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Genel Koordinatör Akgün Lülü, şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmak için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirterek, “Hocamızın da raporu doğrultusunda transferi tamamlayıp sezona erken bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de kaçırdığımız şampiyonluğa bu sezon ulaşmak hedefindeyiz. Bunun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Dış transferde görüştüğümüz futbolcular var. Kadromuza güç katacak ve bizi şampiyonluğa taşıyacak isimler ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

Anahtar Kelimeler: MESKİ TRANSFERE DOYMUYOR
23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00