MESKİSPOR KIZILCAHAMAM`DA GÜÇ DEPOLUYOR

Kızılcahamam?da kampa giren Meskispor?da Genel Koordinatör Akgün Lülü, sezon öncesi iddialı konuştu. Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Lülü, takımda arkadaşlık ortamının üst seviyede olduğunu belirterek, gerekirse transfere devam edebilecekl

25.08.2016 09:55:27 0
MESKİSPOR KIZILCAHAMAM`DA GÜÇ DEPOLUYOR

Kızılcahamam’da kampa giren Meskispor’da Genel Koordinatör Akgün Lülü, sezon öncesi iddialı konuştu. Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Lülü, takımda arkadaşlık ortamının üst seviyede olduğunu belirterek, gerekirse transfere devam edebileceklerini söyledi.
 
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Meskispor Kızılcahamam’da güç depoluyor. Genç teknik adam Yusuf Nevruz yönetiminde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlılar sezon öncesi verimli bir kamp dönemi geçirirken, kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü önemli açıklamalarda bulundu. 30 Ağustos’a kadar Kızılcahamam kampının devam edeceğini söyleyen Lülü, “Kızılcahamam’da yapacağımız hazırlık maçları ile de lige hazır hale gelmek istiyoruz. 30 Ağustos’ta bitecek olan kampımızın ardından takıma kısa bir süre izin vereceğiz ve çalışmalarımıza Mersin’de devam edeceğiz” dedi.
 
GEREKİRSE TRANSFER YAPILABİLİR
Geçtiğimiz sezon ellerinden kaçırdıkları şampiyonluğa bu yıl ulaşmak istediklerini de söyleyen Lülü, “İddialı bir kadro kurduk. Önemli transferler yaptık. Kızılcahamam kampının ardından hocamızın da raporu doğrultusunda eksik bölgelerimize yine takviye yapabiliriz. Ama öncelikle takım olmayı becerebilmeliyiz. Çünkü başarı ekip işidir. Ne kadar transfer yaparsanız yapın, kimi getirirseniz getirin, ekip olamadığınız sürece başarıya ulaşmanız mümkün değildir” ifadelerini kullandı.
 
BİRLİK VE BERABERLİK ÜST SEVİYEDE
Takım olma yolunda da önemli bir mesafe aldıklarını da sözlerine ekleyen Lülü, “Teknik direktörümüz Yusuf Nevruz yönetiminde ciddi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Yeni transferlerimiz de takıma kısa sürede uyum sağladı. Takımdaki birlik ve beraberlik üst seviyede. Sezon öncesi çalışmalarımıza bu şekilde devam ettiğimiz sürece yeni sezonda bileğimiz zor bükülür. Bu noktada taraftarımızın da desteğini görür isek, arzu ettiğimiz 3. Lig’e bu sene yükseleceğiz” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88