METEOROLOJİDEN ANKARA İÇİN YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü resmi sitesinden son tahminleri açıkladı ve Ankara için yoğun kar uyarısı yaptı. Ankara için yapılan hava durumu tahminlerine göre aralıklarla devam eden kar yağışı akşam saatlerinden sonra tekrar başlayacak. Ankara şehi

9.04.2015 21:25:32 0
METEOROLOJİDEN ANKARA İÇİN  YOĞUN KAR  YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü resmi sitesinden son tahminleri açıkladı ve Ankara için yoğun kar uyarısı yaptı. Ankara için yapılan hava durumu tahminlerine göre aralıklarla devam eden kar yağışı akşam saatlerinden sonra tekrar başlayacak. Ankara şehir merkezi ve il genelinde yarın sabah saatlerine kadar kar yağışı devam edeceği bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın çevre ilçelerinde aralıklarla devam eden, merkezde ise öğle saatlerinde görülen kısa süreli kar yağışının, bugün akşam saatlerinden sonra tekrar başlayacağı, Ankara şehir merkezi ve il genelinde yarın sabah saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Kar yağışından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden  yapılan açıklamaya göre, bu gece ve yarın sabah Bolu, Kastamonu, Karabük, Bilecik, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Isparta ve Burdur'da hafif, yarın gece ile 11 ve 12 Nisan sabahı Marmara'nın güneyi (Balıkesir, Bursa, Bilecik) ile Doğu Anadolu'nun güneybatısında (Malatya, Elazığ) hafif, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, İç Ege ve Göller Yöresi'nde orta, bölgenin yüksek kesimlerinde kuvvetli zirai don olayı bekleniyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78