MEZOPOTAMYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI AYDOĞAN :``KUTLU DOĞUM HAFTASI``FETÖ PROJESİDİR

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Barış Aktivisti Cemil Aydoğan yaptığı yazılı açıklamada;``,Türkiyede fetodan önce kutlu doğum haftası mevcut değildi. Feto kendisine propaganda amaçlı böylesi bir günü siyasi amaçlarına ulaşmak için hayata geçi

Mardin 25.04.2017 19:33:57 0
MEZOPOTAMYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI AYDOĞAN :``KUTLU DOĞUM HAFTASI``FETÖ PROJESİDİR

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Barış Aktivisti Cemil Aydoğan yaptığı yazılı açıklamada;'',Türkiyede fetodan önce kutlu doğum haftası  mevcut değildi. Feto kendisine propaganda amaçlı böylesi bir günü siyasi amaçlarına ulaşmak için hayata geçirmiştir.''Diyerek,Kutlu Doğum Haftasının bir FETÖ Projesi olduğunu açıkladı.

 

Başkan Aydoğan açıklamasında;''Türkiyede fetodan önce kutlu doğum haftası denilen bir gün mevcut değildi. Feto kendisine propaganda amaçlı böylesi bir günü siyasi amaçlarına ulaşmak için hayata geçirmiştir. Bu gelenek halkımızın islam peygamberine olan saygısından dolayı tartışmaya açılmamıştır.Ancak tüm inançlı insanların bu kutlu günü istismar amacı ile kulanan fetonun bir eseri olduğunu bilmekte yarar görüyorum .

 

Bunun belge ile karşı görüşü savunan birisi varsa Alnını karışlarım. Hz Íbrahim den bugüne insanlığın direniş tarihi ismi ile kitabını yazan,ve bu kitabı yazabilmek için Tevrat ,Zebur Íncil'i okuyan ve Kurani kerimi anlayarak yırmi dört defa hatmeden bir Alahın kulu olarak söylüyorum . Kim bu yazdıklarımın lehinde veya Aleyhinde dini bir belge ile beni ikna ederse kendisine duacı olacağım.Ben Hz Muhammed AS a duyduğum saygıdan dolayı Kızıltepe Ílçe Müftülüğünün il düzeyinde düzenlediği bu kutlu doğum haftasının davetine icabet ettim. Bunun bilinmesinde yarar görüyorum.

 

Saygılarımla''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90