MEZUNİYET TÖRENİNDE FİLİSTİN BAYRAĞI AÇARAK GAZZELİ KARDEŞLERİNE DESTEK OLDULAR!

İstanbul Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi

Gençlik Haberleri 1.06.2024 17:20:00 0
MEZUNİYET TÖRENİNDE FİLİSTİN BAYRAĞI AÇARAK GAZZELİ KARDEŞLERİNE DESTEK OLDULAR!

İstanbul Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi Törene, Okul Yönetimi, Okul Aile Birliği,Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katılım sağladı.


Törenin sunuculuğunu 12. sınıftan mezun olacak olan öğrencileri yaptı. Tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Şiirlerin, sinevizyonların gösterildiği programda, anlamlı konuşmalar yapıldı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı programda, özellikle öğrencilerin Gazze’yi unutmamaları, Filistin bayrağının açılması, öğrencilerin Gazze’yi hatırlatmaları, Gazze’ye destek olmaları, veliler tarafından büyük taktir topladı.


Programda konuşan Okul Müdürü Kahraman Selçuk, “Sevgili kızlarım, belki kiminiz, doktor,kiminiz mühendis, kimini öğretmen, kiminiz hukukçu olacaksınız. Her ne mesleği icra ederseniz edin, namazlarınızda mutlaka dikkatli ve devamlı olun. Namaz insanın mesleğine anlam katar. Ayrıca annelerinize, babalarınıza ve öğretmenlerinize saygıda asla kusur etmeyin. Yolunuz bahtınız açık olsun” temennilerinde bulundu.


Daha sonra Okula Aile Birliği Başkanı Muhammed Sarı yaptığı konuşmada:


“Gençler, bende sizinle birlikte mezun oluyorum. Size dört nasihat bulunuyorum.1- Yaratıcımız ve yaşatıcımız Yüce Rabb'imize karşı kulluk görevlerinizi asla ihmal etmeyin.2- Kulluk ödevlerinin başına Namaz gelir, hangi şartlarda olursa olsun Namazlarınızı terk etmeyiniz.


3- Okulunuzu unutmayın.
4 -Öğretmenlerinizi unutmayın.
4-Birbirinizi unutmayın.” dedi.
Konuşmaların ardından liseyi dereceyle bitiren öğrencilere plaket verildi.
Programın ardından öğrenciler, keplerini havaya attı. Program, dua ile son buldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

HABER>:ZİYA GÜNDÜZ


41.2° / 28.1°
  • BIST 100

    10630,85%1,52
  • DOLAR

    32,81% 0,96
  • EURO

    35,27% 0,94
  • GRAM ALTIN

    2467,86% 1,46
  • Ç. ALTIN

    3965,35% 1,90