MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ`DEN İLK SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin açıklanmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı değerlendirme açıklamasında ;``Kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir.``Dedi.

25.06.2018 09:05:50 0
MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ`DEN İLK SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin açıklanmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı değerlendirme açıklamasında ;''Kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir.''Dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı değerlendirme açıklamasında şunları söyledi;

 

''Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı seçilmiştir. Kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir. MHP, sayın cumhurbaşkanımızın arkasında tavizsiz durmuştur. Partimiz bütün engelleri aşarak, bütün oyunları bozarak, karanlık senaryoları parçalayarak TBMM’de temsil edilme imkanına kavuşmuş, çok değerli bir milletvekili sayısına ulaşmıştır. MHP bugün tarihi bir başarıya imza atmıştır.

 

Bizi yıkmak istediler, barışamadılar. Felaket tellallığı yapanlar Türklüğün vicdanına çarpmış ve dağılmışlardır. Türk milleti, milliyetçi hareketi TBMM’nin hem kilit partisi yapmış hem de denge görevi vererek önemli bir sorumluluk yüklemiştir.

 

MHP, milletimizin beklentileri doğrultusunda şevkle, heyecanla, sabırla, akılla, muazzam bir inanmışlıkla çalışmalarını sürdürecektir. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben kararlılığımızdan asla taviz vermeden mücadelemize mücadele katacağımızdan herkes emin olmalıdır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin tüm kurum ve kurallarıyla yerleşmesi konusunda üstümüze düşen her görevi azimle yerine getireceğiz.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07