MHP MAMAK TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMASINA MİMDER?DEN BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneğini (MİMDER) ziyaret ettiler.

12.01.2019 11:40:23 0
MHP MAMAK TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMASINA MİMDER?DEN BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneğini (MİMDER) ziyaret ettiler.

Ziyarette Cumhur ittifakının Türkiye’nin geleceği açısından son derece önemli olduğunu ifade eden MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen, "Partimizin organları tarafından alınan kararlar ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin direktifleri bizim için olmazsa olmazımızdır. Genel Başkanımız hep (Benim aklım hep Türkiye’dir) der. Yerel seçimlerle ilgili MHP'nin birinci önceliği ülkenin bekasıdır. Biz devlet bekasının üstünde hiçbir menfaati gözetmeyiz. Cumhur ittifakı Türkiye’nin bekası üzerine inşa edilmiştir. Cumhur ittifakının Mamak’taki adayı bizim de adayımızdır. Rabbim inşallah bu yolda hepimizi birlik ve beraberlik içinde muvaffak eyler. İnşallah hem ilçede hem de büyükşehirde bu başarıyı sağlarız" şeklinde konuştu.

“EN GÜZEL SONUCU ALACAĞIZ”

Belediye Başkanlığı seçiminin önemi kadar belediye meclis üyeliğinin de önemli olduğuna vurgu yapan Mustafa Esen, “Belediye meclis üyeliği seçiminde MHP kendi adaylarını çıkaracaktır. Adaylarımız Mamak’ı tanıyan, Mamak’ta tanınan, yerel yönetim konusuna vakıf yetişmiş kanaat önderlerinden belirlenecektir. Mamak’ta en güzel sonucu alacağımızdan eminiz” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’NİN İSTİKBALİ VE İSTİKLALİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkan Hamza Can da konuşmasında, “Öncelikle ifade etmem gerekirse, MHP Türkiye'nin sigortasıdır. MHP’nin kuruluş tarihi olan 9 Şubat 1969’tan beri yaptığı tüm faaliyetler, ortaya koyduğu kararlar, uyguladığı politikalar Türkiye’nin kurtuluşuna, tehlikelere, tuzaklara karşı olmuştur. Hain darbe girişimi olan 15 Temmuz tarihinden bu yana ortaya koyduğu tüm politikalar da Türkiye’nin istikbaline ve istiklaline yöneliktir” dedi.

“MAMAK EĞİTİM ÜSSÜ OLMALIDIR”

Mamak’ın 650 bin nüfusu ile önemli bir metropol olduğunun altını çizen Hamza Can, “Mamak son çeyrek asırda müthiş bir büyüme performansı gösterdi. Fakat bu büyüme bizim arzu ettiğimiz biçimde gerçekleşmedi. Daha güzel, daha modern bir Mamak için bizim siyasi partilerden bir dizi isteğimiz bulunuyor. Mamak öncelikle eğitim üssü haline gelmelidir. Yeni trend teknoloji okulları, bilim merkezleri, sanayimizin ihtiyaç duyduğu mesleki ve teknik liseler Mamak’a da açılmalıdır. Sanayi ve ticaret konusunda eksiğimiz bulunmaktadır. Ankara’nın doğusu olan ilçemize sanayi/ticaret bölgeleri ve bir organize sanayi bölgesi kurulmalıdır” ifadelerini kullandı.

“Modern bir şehrin yeniden doğuşuna hep birlikte şahitlik etmeliyiz” diyen Hamza Can, “Mamak İlçemizi mutlu ve güler yüzlü insanların şehri haline getirmeliyiz. Bizim Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği olarak siyasi partilerden isteğimiz budur. Gördüğümüz kadarıyla MHP’nin açıkladığı “üretken belediyecilik” belgesinde de bu konuların üzerinde durulmaktadır. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00