``MHP`YE KARŞI ALGI OPERASYONU YÜRÜTÜLÜYOR``

MHP üzerinde 7 Haziran seçimlerinden bu yana bilinçli bir şekilde yıpratma ve karalama operasyonunun devam ettiğini ileri süren MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, ülkenin sorunlarından kaçmadıklarını, bu konunun çözülmesini istediklerini ve "Ön

Siyaset 27.10.2016 13:24:21 0
``MHP`YE KARŞI ALGI OPERASYONU YÜRÜTÜLÜYOR``

MHP üzerinde 7 Haziran seçimlerinden bu yana bilinçli bir şekilde yıpratma ve karalama operasyonunun devam ettiğini ileri süren MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, ülkenin sorunlarından kaçmadıklarını, bu konunun çözülmesini istediklerini ve "Önce Meclis'e gelsin, TBMM'de değerlendirilsin" dediklerini aktardı. 

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, ana muhalefet partisi CHP'nin, sağırlar diyaloğu yaratmak ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin haklı çıkışını ve uyarılarını gürültüye boğmak çabası içinde olduğunu savundu. 

Emin Haluk Ayhan, "Bizim başkanlık sistemine olumlu baktığımızı iddia edenler TBMM'de 'evet', referandumda 'hayır' diyeceğimizi iddia edenler, Genel Başkanımızın ve parti sözcümüzün söylemlerini çarpıtarak ısrarla MHP'ye yönelik bir algı operasyonu yürütmeye çalışanlar, söylediklerimizi ısrarla anlamayıp niyet okumayı tercih edenler, kendi siyasi hedef ve hesaplarına göre durumu maniple etme sevdasına girenler, milletin zihnini bulandırmaya çalışanlardır." ifadesini kullandı. 

MHP üzerinde 7 Haziran seçimlerinden bu yana bilinçli bir şekilde yıpratma ve karalama operasyonunun devam ettiğini ileri süren Ayhan, ülkenin sorunlarından kaçmadıklarını, bu konunun çözülmesini istediklerini ve "Önce Meclis'e gelsin, TBMM'de değerlendirilsin" dediklerini aktardı. 

Ayhan, "TBMM'de anayasa teklifinin nasıl tartışılacağı, nasıl karara bağlanacağı bellidir. Nasıl genel kurulun oyuna sunulacağı ve orada nasıl oylanacağı bellidir. Bu noktada biz de bütün siyasi partiler gibi metni inceleyerek, kendi ilkelerimiz ve ülkülerimiz doğrultusunda tavrımızı belirleyeceğiz. Başından beri bunu söylüyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

Öte yandan 2017 yılı bütçesine ilişkin eleştirilerini de dile getiren Ayhan, bütçe açığının büyüyeceğinin, cari açığın artacağının ve işsizliğin çift hanelerde kalacağının ifade edildiğini anımsatarak, bunların Türkiye'nin hiçbir temel problemini çözmeyeceğini kaydetti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00