MHP BAYRAKLI SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

İZMİR, MUĞLA, BODRUM VE MARMARİS'TE ÇOK İDDİALI HAZIRLANAN MHP TAM KADRO SAHALARA İNDİ.

Magazin 9.02.2014 11:16:41 0
MHP BAYRAKLI SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ,MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, MHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş ve Bayraklı Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Arslan`ın katılımlarıyla gerçekleşen açılışta büyük coşku vardı. MHP Bayraklı Sevgi Yolu`nda başlayan programda Manisa Şehzadeler Mehteri marşlarıyla halka güzel bir konser verdi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ve MHP İl Başkanı Necat Karataş`ın ilçeyi ziyaretinden sonra seçim bürosunun açılışı yapıldı.

“Bayraklı’yı Benim Kadar İyi Bilen Bir Siyasetçi Daha Yok”

MHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş; “Hiçbir zaman milli iradeye saygısızlık yapmadım. Körü körüne muhalefet de yapmadım. Gitmediğimiz sokak, sıkmadığımız el kalmamıştır. Hala çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayraklı’nın ve İzmir’in üstündeki ölü toprağını kaldırmak istiyoruz.Bunun için geceli gündüzlü çalıştık. Çok iddialıyım o kadar iddialıyım ki Bayraklı’da benim kadar dersini çalışmış, benim kadar insanların sorunlarını bilen, onların acılı günlerinde mutlu günlerinde yanlarında olmuş, derneklerin yemeklerine  gitmiş iftarlarına katılmış olan başka bir siyasetçi yok. Başım dik alnım açık dolaşıyorum. Bayraklı sevdalısı olmak kolay değil. Namus şeref sözü veriyorum kentsel dönüşümde kimseyi mağdur etmeyeceğim. Bir tek beddua ve ah almayacağım. Çünkü bizler namuslu, şerefli, haysiyetli insanlarız. Benim bir hayalim var. Bayraklı’yı İzmir’in en muhteşem ilçesi yapma hayalim var. 30 Mart’ta belediye başkanlığını alacağıma inanıyorum. Gençleriyle, kadınlarıyla mutlu bir Bayraklı bizi bekliyor inşallah” diye konuştu.

“Ben Şoför Rıza’nın Oğluyum”

Ben bir İzmir çocuğuyum. Babam esnaf, kamyon şoförüydü. Hem okudum hem çalıştım. Hiç kimsenin önünde başımı eğmeden kendi rızkımı çıkardım. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhan Özfatura’nın yanında belediyecilik yaşantım başladı. Onun terbiyesiyle belediyecilik ahlakım oluştu diyen MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer çekirdekten yetiştiğini belirtti.

“Belediyeciliği çok iyi biliyorum. Bu konuda tevazu göstermem. Ama her şeyi bildiğimi iddia edemem. Bir insan her şeyi bilemez. Ancak bileni biliriz, bileni buluruz. İşte Bayraklı için Mehmet kardeşim bir bilen. Onu bulduk huzurunuza getirdik” ifadelerini kullandı.

Rakiplerini belediyecilik hakkında konuşmaya davet ettiğini belirten Taşer “On yıl bakanlık yapan, arkasına devletin gücünü almış pervasızca kullanan, on yıldır belediye başkanlığı yapan, belediyenin tüm gücünü pervasızca kullanan iki sayın adaya her yerde söylediğim gibi buyurun gelin biriniz bakansınız biriniz belediye başkanısınız. Bende şoför Rıza’nın oğluyum. Halkın içinden çıkan birisiyim. Gelin şu Bayraklı meydanında bir stant açalım. Belediye konusunu vatandaşımızın önünde konuşalım. Vatandaş özgürce bize ne sormak istiyorsa sorsun. Cevabını herkes sırasıyla versin. Siz hep koltuklarda bakanlık yaptınız, koltuklarda belediye başkanlığı yaptınız. Bizim gibi çekirdekten çalışmadınız. Siz danışmanınızı alın yanınıza, onları da yanınıza katın gelin beraber halkın karşısına çıkalım. Sayın bakan yerel politikadan bahsedelim genel politikadan bahsetmeyelim diyor. Zaten iddiamız da orda. Genel politikadan bahsetmek istemiyoruz ancak onu da sizden daha iyi bildiğimizi de ifade ediyoruz, sakın orda da yanılmayın. Benim karşımdaki adayın bir tanesinin devlet demiryolları hadisesi var. 17 Aralık bombası var. Bu şartlar altında nasıl sizin karşınıza gelecek, nasıl oy isteyecek. Bunlar maske takmış yüzleri bile kızarmıyor. Bu şartlar altında politika yapamazsın İzmir’de. İzmir ahlaklı insanların yeri.Sıkılma Türkiyem sıkılma İzmirim Milliyetçi Hareket partisi var ve hep yanınızda var olacak. Ne AKP ne CHP çare MHP” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:NECDET BULUZ


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88