MHP MİDYAT YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİNDE BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN'E BÜYÜK DESTEK!

Mardin'in Midyat ilçesi MHP ilçe yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.Açılış törenine MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş,MHP Midyat ilçe Başkanı A. Kadir Akyol ve Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin katıldı.

Mardin 24.12.2023 20:19:00 0
MHP MİDYAT YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİNDE BAŞKAN  VEYSİ ŞAHİN

Mardin'in Midyat ilçesi MHP  ilçe yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.Açılış törenine MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş,MHP Midyat ilçe Başkanı A. Kadir Akyol ve Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin katıldı.

MHP Midyat ilçe Başkanlığı Bahçelievler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:1 D (Evim Pasta hanesi arkası) adresinde bulunan yeni Hizmet Binası  MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş,MHP Midyat ilçe Başkanı A. Kadir Akyol ve Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ile Diğer Partilerin ilçe Başkanları ile Partililerin katıldığı bşr törenle hizmete açıldı.

 

Törende bir konuşma yapan  MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş,yaptığı konuşmasında şunları söyledi; ''Bugün MHP Midyat ilçesi hizmet binasının açılışı için buradayız.Buraya teşrif eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygıyla selamlıyorum.

Değerli dava arkadaşlarım. bugün burada açılışını yaptığımız MHP İlçe Başkanlı binası malımınız 3 ay gibi bir zamanda ülkemizde yaşanacak yerel seçimler nedeniyle, bu açılışımız çok önemli .Mardin'de özellikle 2 ilçenin yerel seçimlerde önemi çok büyük…Özellikle Mevcut Midyat ilçemiz de Belediye Başkanlığını büyük bir başarı ile yürüten Belediye Başkanımız Veysi Şahin Beyefendinin çok önemli hizmetlere imza attığına hepimiz şahit olduk.Her ne kadar partilerimiz ayrı olsa bile müttefik partileriz.Eğer şayet Ak Prti Genel Merkezi tarafından Veysi Şahin lehinde bir karar verilmesi halinde Biz Mhp ilçe teşkilatı olarak Veysi Şahin'in yanında ,Kol kola Midyat ilçe Belediye Başkanlığını diğer partilere kaptırmamak için bütün gücümüz kullanacağımızı tüm Midyat halkının duymasını isterim. Midyat ilçesi çok önemli ilçeyi yönetenler çok önemli ,Bilinmesini isterimki VeysiŞahşn beyin sonuna kadar destekçisi olacağız.'' Dedi.

MHP Midyat ilçe başkanlığı yeni hizmet Başkanlığı açılış töreninde bir konuşma yapan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin de yaptığı kısa  konuşmasında şunları söyledi; ''Bugün gerçekten güzel bir gün Biraz önce değerli  il başkanımın dediği gibi Cumhur İttifakı olarak inşallah 31 Mart 2023 günü hep baraber  yerel seçimlere gireceğiz .Daha önceki seçimlerde olduğu gibi biz il başkanımın  ,ilçe Başkanımın ,ilçe Teşkilatının her zaman  yakın desteğini gördük.Bugün de az önce İl Başkanımın az önce vediği desteği için şahsım ve ailem adına Hem İl Başkanıma ,ilçe Başkanıma,İlçe Teşkilatına huzurunuzda çok teşekkür ed.yorum. Sevgiler Saygılarımı sunuyorum.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19