MHP`DEN ANKARA`DA GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP YenimahalleBelediye Başkan Adayı Devran Kutlugün ile Şentepe Seçim İletişim Merkezinin açılışına katıldı.

Magazin 2.02.2014 18:05:59 0
MHP`DEN ANKARA`DA GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP YenimahalleBelediye Başkan Adayı Devran Kutlugün ile Şentepe Seçim İletişim Merkezinin açılışına katıldı.Seçim Merkezinin açılışına Binlerce Partilinin katılması ve Coşkulu sloganların atılması Adeta Gövde gsösterisine dönüştü.
MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP YenimahalleBelediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, MHP il Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP İl Başkan Yardımcısı Tahir Taşkın, MHP İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, Merkez Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Arslanın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Şentepe Seçim İletişim Merkezi`nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.
Büyük küçük Ankara`nın ayazına aldırmadan Şentepe Fatih Camii Önünde toplanan halk, Karakaya ve beraberindekilerle önde mehteran eşliğinde, Fatih Camiinden Şentepe Seçim İletişim Merkezine kadar slogan ve tekbir eşliğinde yürüdüler. Karakaya, Yürüyüş sırasında pencereden ve balkonlardan bakan vatandaşları selamladı. 
Seçim otobüsünün üzerinden halka seslenen Karakaya`nın konuşması alkışlar ve sloganlarla sık sık kesildi. Şentepe Şehit Cengiz Akyıldız Seçim İletişim Merkezi dualar eşliğinde açıldı. Karakaya açılışın ardından Develi Dernekler Federasyonunu ziyaret etti.
MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ziyaretlerine aralıksız devam ediyor...


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40