MİDYAT BELEDİYESİNDEN ``400 PERSONEL ALIMI``NA İLİŞKİN İDDİALARA JET YANIT

Midyat Belediyesinden yapılan yazılı basın açıklaması ile sosyal medyada Midyat isimli bir hesap,tarafından belediye logosu ile belediye başkanı Veysi Şahin`in resminin de bulunduğu paylaşımda ?400 personel alındığı? yolundaki iddialara yanıt verilerek

Mardin 20.07.2020 01:40:02 0
MİDYAT BELEDİYESİNDEN ``400 PERSONEL ALIMI``NA İLİŞKİN İDDİALARA JET YANIT

 Midyat Belediyesinden yapılan yazılı basın açıklaması ile sosyal medyada Midyat isimli bir hesap,tarafından  belediye logosu ile belediye başkanı Veysi Şahin'in resminin de bulunduğu paylaşımda  “400 personel alındığı” yolundaki iddialara yanıt verilerek iddiaların asılsız olduğu ve ilgililer hakkında yasal işlem başlatılacağı   belirtildi.

 

Midyat Belediyesinden yapılan Kamuoyu açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

 

'' Sosyal medya dedikoducularından Midyat isimli bir hesap, belediye logosu ile belediye başkanımız Sayın Veysi ŞAHİN’in fotoğrafının yanına iddia diye adlandırdığı bir takım mahalle dedikodusundan ibaret; belediyemize “400 personel alındığı” gibi söylemlerde bulunmuştur.


Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Midyat Şehircilik A.Ş. tarafından, Belediyemize başvuru yapanların içerisinde olduğu bir veri tabanında bulunan başvurular arasında ihtiyaç duyulan meslekte, uygun niteliklere sahip kişiler personel olarak istihdam edilmektedir.


İstihdam edilen bu personeller özellikle yaz aylarında hizmet veren Belediyemize ait park, bahçe, mesire alanlarında, parke döşeme, tadilat ve yapım işlerinde geçici ve mevsimsel periyotta çalıştırılmaktadır.


Söz konusu sayfada ifade edilenlerin tümü mesnetsiz iddialarından ibarettir, asılsızdır. İspat etmeyen alçak ve müfteridir.


Belediyemiz tüm faaliyetlerini Türkiye Cumhuriyeti Anayasa ve kanunları çerçevesinde gerçekleştirmektedir. Şeffaf, hesap verebilir, etkin bir yönetim anlayışıyla yönetilen Midyat Belediyesine karşı algı yaratıp var olan düzgün ve dürüst yönetim anlayışını maniple etmeyi amaçlayan şahıs veya şahıslar hakkında Midyat Belediyesi olarak yasal süreci işleteceğimizi kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Ayrıca Bilgi edinme kanunu çerçevesinde belediyemizin tüm faaliyetleri ile ilgili bilgi alınabilmektedir.''denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19