Midyat Belediyesinin dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor

Midyat Belediyesi Covid-19 (korona) virüse karşı tüm kamu kurum ve kuruluşları ile camiler, Kiliseler ve okullarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.Midyat Belediyesi Dezenfeksiyon ekipleri tarafından geç saatlere kadar sürdürülen çalışmalarda, özel

Mardin 18.03.2020 19:25:27 0
Midyat Belediyesinin dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor

Midyat Belediyesi Covid-19 (korona) virüse karşı tüm kamu kurum ve kuruluşları ile camiler, Kiliseler  ve okullarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.Midyat Belediyesi Dezenfeksiyon ekipleri tarafından geç saatlere kadar sürdürülen çalışmalarda, özel solüsyonlar kullanılıyor. 

 

Midyat  Belediyesinin Hastalık ve virüslere karşı koruma ve kontrol tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmaları titizlikle devam ediyor.


Bu kapsamda, Cami, Kilise,Taziye Evleri, Devlet Daireleri, Toplu Ulaşım Araçları, Müzeler, Düğün Sonları, Okullar gibi Vatandaşların ve personellerin işlemlerini yaptığı birimlerde salgın hastalık riskine ve Corona Virisüne (Covid-19) karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor..  Dezenfeksiyon çalışmalarının program dâhilinde devam ettiğini vurgulayan ekipler, dünya genelinde etkili olan salgın hastalık riskine karşı önlemlerini arttırdıklarını kaydetti. Sağlık Bakanlığı biyosidal ürünlerle Midyat  İlçesinde yer alan talepte bulunan tüm okullarda, kamu kurum ve kuruluşları, camiler ve huzur evlerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.

 

Midyat Belediyesi olarak korona virüs ile ilgili hijyen çalışmalarını sürdüreceklerini belirten yetkililer, kişisel hijyenin önemine bir kez daha dikkat çekti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 


31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10920,06%0,19
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,03% 0,54
  • GRAM ALTIN

    2452,72% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3936,13% -1,58