MİDYAT İLÇESİNDE İLÇE İDARECİLERİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Mardin`in Midyat ilçesinde Yeşil Vadi Cafe Restaurant organizasyonu ile ilçe Mülki ve İdari Amirleri Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Mardin 21.02.2018 20:54:28 0
MİDYAT İLÇESİNDE İLÇE İDARECİLERİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Mardin'in Midyat ilçesinde  Yeşil Vadi Cafe Restaurant organizasyonu ile  ilçe Mülki ve İdari Amirleri Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 

 
Midyat ilçesinde düzenlenen Etkinliğe   Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, Midyat Müftüsü M. Safi Bilik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, Denetimli Serbestlik Müdürü Serdar Erdoğan, Denetimli Serbestlik Piskoloğu M. Sait Ağırman, Midyat Belediye Başkan Vekili ve Personel Müdürü Şehmus Gümüş'ün Yanı Sıra Sınav Dershaneleri Yetkilisi Eylem Deniz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe,Midyat ilçesinde faaliyet yürüten STK yönetcileri katıldı.


Midyat ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, Proje İle İlgi Olarak İşletme Sahibi Abdugani Seyitoğlunu Gösterdiği Duyarlılıktan Ötürü Kutladığını belirterek Bu Projelerin Sürekli Tekrarlanmasını Diledi.
İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, Sigara ve Uyuşturucunun Zararları ile Gençleri Bilgilendirip Konu Hakkında Ailelerin Üzerlerine Çok Büyük Görev Düştüğünün Altını Çizdi.


İlçe Milli Müdürü Abdulkadir Altay, Projenin Büyüklüğüne Dikkat Çekerken "Bu Projeler İlçemizde Daima Var Olmalıdır, Gençlerimizi Her Zaman Kötü Alışkanlıklardan Korumak İçin Tüm Fiili Eylemlerin Destekçisiyiz." dedi

Sosyal Sorumluluk Projesi Altında Bir Arada Toplanan Protokol ile Vatandaş Samimi Bir Ortam da İkili Diyalog Gerçekleştirdi


Gençlerin Samimi Sorularına İçtenlikle Cevap Veren ilçe yöneticileri  katılımcılardan Takdir Topladı.

Projeye Mardin Millet Vekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI'nın  Yanı Sıra, Akparti Yönetiminden Atilla YARIŞ, Midyat Belediye  Başkanı Şehmus NASIROĞLU,  Destek Verdiklerini ifade ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

HABER;EMİNE ACAR

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00