MİDYAT İLÇESİNDE PROGRAMSIZ ELEKTİRİK KESİNTİSİNE VATANDAŞTAN BÜYÜK TEPKİ

Mardin`in Midyat ilçesinde pazar günü sabah saatlerinde ilçede yaşanan programsız elektrik kesintisi vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

Mardin 23.10.2016 10:27:13 0
MİDYAT İLÇESİNDE PROGRAMSIZ ELEKTİRİK KESİNTİSİNE VATANDAŞTAN BÜYÜK TEPKİ

Mardin'in Midyat ilçesinde pazar günü sabah saatlerinde ilçede yaşanan  programsız elektrik kesintisi vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

 

Vatandaşlar tatil günü olması ve Elektirik kesintisinin habersiz olarak yapılması nedeniyle büyük tekpki gösterdi.Artuklu Haber'e açıklamada bulunan bir vatandaş sahipsizlikten yakınarak,''Sorunumuzu anlatacak muhatap bulamıyorıuz.Dedaş Midyat Şefliğine telefon açıyoruz.Telefonlar açılmıyor.Kurum binasına gidip şikayetimizi bildirmek istediğimizde ise Muhatap bulamıyoruz.''Diyerek tepkisni dile getirdi.

 

Midyat İş ve İşçi Bulma Platformu isesosyal medya hesabından yaptığı açıklamada :''Pazar günü olması münasebetiyle çoğu insanın evde olduğu bugün vatandaş "DEDAŞ REZİLLİGİ" İle güne uyandı.Halk haber verilmeden kesilen elektriğin öfkesini adeta koşarcasına bize şikayet etmekteler.Dedas ekiplerinin vurdum duymaz halleri sahipsiz kalan memleketimiz Midyatta At kosturmalarina neden oluyor.Dedas ekiplerinin günler öncesinden haber vermesi gerekirken habersiz bir sekil de tüm şehir karanlığa gommeleri resmen REZİLLİK !! Bu Olayı KİNİYİRUZ ''Diyerek Midyatlı vatandaşları tepki göstermeye çağırdı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46