MİDYAT İMKB ANADOLU LİSESİ?NDE Z-KÜTÜPHANE AÇILIŞI YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığının ??Okullar Hayat Bulsun?? projesi kapsamında 05.01.2018 tarihinde Midyat İMKB Anadolu Lisesi?nde yeni nesil Zenginleştirilmiş Kütüphane ( Z-Kütüphane ) Midyat Kaymakamı Hüseyin TEKİN ve Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI?n

Mardin 9.01.2018 11:56:41 0
MİDYAT İMKB ANADOLU LİSESİ?NDE Z-KÜTÜPHANE AÇILIŞI YAPILDI

 Milli Eğitim Bakanlığının ‘’Okullar Hayat Bulsun’’ projesi kapsamında 05.01.2018 tarihinde Midyat İMKB Anadolu Lisesi’nde yeni nesil Zenginleştirilmiş Kütüphane  ( Z-Kütüphane ) Midyat Kaymakamı Hüseyin TEKİN ve Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI’nın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

 

Mardin iline bağlı Midyat ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığının  ‘’Okullar Hayat Bulsun’’ projesi kapsamında kurulan ‘’Z Kütüphane’’nin açılışına Midyat Kaymakamı Hüseyin TEKİN, Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI, Midyat İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdulkadir ALTAY, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Kütüphane açılışında bir konuşma yapan SARI:’’ Bu topraklar medeniyetin, ilmin, irfanın beşiğidir. Bölgemiz çok zor dönemlerden geçti. Allaha şükür ‘’Yiğit Düştüğü Yerden Kalkar’’ misali bu topraklarda yine medeniyetin merkezi haline gelecek. Öğrencilerimizin hem akademik hem sosyal açıdan gelişimlerini sağlama açısından, Bakanlığımız onaylı seçkin kitaplar açtığımız yeni nesil Z-Kütüphanemizde bulunmaktadır. Bu bağlamda, ilçemizde ‘’Z kütüphane’’ açılışında emeği geçen Sayın Midyat Kaymakamımız Hüseyin TEKİN’e, Midyat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne, öğretmenlerimize ve tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kütüphanemiz öğrencilerimizin aktif kullanabilmesi için her daim açık tutulacaktır’’ dedi.  

 

     Kütüphane açılışından sonra İMKB Anadolu Lisesi öğretmenleri ile bir araya gelen Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI; açılan kütüphanenin okula hayırlı olmasını dileyerek, öğretmenlerie başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04