MİDYAT KAYMAKAMI HÜSEYİN TEKİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN MİDYATLILARA SESLENDİ

Mardin`in Midyat ilçesi Kaymakamı Hüseyin Tekin ilçe sakinlerine facebook hesabından yaptığı açıklamayla seslendi.Kaymakam Tekin ilçe Halkına yönelik Mesajında :``Hizmetler ile alakalı dilek, istek ve şikayetleri veya yapıcı eleştirileri açık yürekl

4.10.2017 23:50:59 0
MİDYAT KAYMAKAMI HÜSEYİN TEKİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN MİDYATLILARA SESLENDİ

Mardin'in Midyat ilçesi Kaymakamı  Hüseyin Tekin  ilçe sakinlerine facebook hesabından yaptığı açıklamayla seslendi.Kaymakam  Tekin  ilçe Halkına yönelik Mesajında :''Hizmetler ile alakalı dilek, istek ve şikayetleri  veya yapıcı eleştirileri  açık yüreklilikle dile getirebilirsiniz. Messenger üzerinden ilettiğiniz mesajları doğrudan ben okuyorum ve ben cevaplıyorum.''Dedi.

 

MİDYAT KAYMAKAMI HÜSEYİN TEKİN'İN  FACEBOOK HESABINDAN  YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞÖYLE:

 

''Yaklaşık 20 gün önce facebook, sosyal paylaşım sitesinden kendime sayfa açtım ve messenger üzerinden sizlerden mesaj almaya başladım. Şunu özellikle belirtmek isterim ki, bu yola başvurmamdaki tek sebep bir dileği, bir mağduriyeti olup da Kaymakamlık Makamına gelemeyen insanlarımıza daha yakın olmak; istek, dilek, şikayet yada herhangi bir itirazınızı doğrudan ve ilk ağızdan tarafıma ulaştırmanızdır. Sosyal medya üzerinden Popüler olma yada meth edilme gibi insan da kibir oluşturan yaklaşımlar değildir. Bilakis şahsım dahil olmak üzere yapacağımız (ve yapmakta olduğumuz) hizmetler ile alakalı dilek, istek ve şikayetlerinizi veya yapıcı eleştirilerinizi açık yüreklilikle dile getirebilirsiniz. Messenger üzerinden ilettiğiniz mesajları doğrudan ben okuyorum ve ben cevaplıyorum.

 

Sizlerin talepleri doğrultusunda yaptığımız maddi yardımlar ne şahsımın ne de başka bir kişinin cebinden çıkmamaktadır. Bu yardımlar tamamen Milletimizin Devletimize ödediği vergilerden karşılanmaktadır. Benim ve diğer kamu çalışanlarının maddi olmayan yardım ve hizmetleri için Devletimiz bize maaş vermektedir. Onun için siz değerli kardeşlerimize yaptığımız hizmetten ötürü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka hiçbir kimseye bir borcunuz yoktur.


Zaman zaman esnaf ziyaretleri yapmaya, ya da farklı ortamlarda elimden geldiğince sizlerle iç içe olmaya çalışıyorum. Gönül ister ki her birinizin düğün merasimlerinde; taziyelerinizde, ya da hasta ziyaretlerinde bulunalım. Lakin Hepsini aynı anda yapamayacağımız ve bunu yapmamız halinde insalarımızın diğer işlerini aksatacağımızı bildiğim için bu konuda siz değerli kardeşlerimizin affına sığınıyorum. Ama gönlümüzün her daim sizlerle beraber olduğunu özellikle bilmenizi isterim. Şunun altını da özellikle çizmek isterim ki Ülkemizin hiç bir yerinde hiç bir vatandaşımız sahipsiz değildir. Önce Cenabı Allah, sonra Türkiye cumhuriyeti Devleti herkese sahip çıkacaktır. Çünkü “Türkiye Cumhuriyeti devleti, en çok da kimsesizlerin kimsesidir”. Şu hususu da belirtmeliyim ki maalesef siz değerli kardeşlerimizin bütün sorunlarını çözememekteyiz, lakin Devlet olarak tüm sorunlarınızı çözmek ve yaşanmış ve ya yaşanmakta olan tüm mağduriyetlerinizi gidermek bizim asli görevimizdir. Bundan dolayı her birinizi samimiyetle dinleyeceğimi ifade ediyor; her zaman sizler için sıcak bir çayımız ve sıcak bir tebessümümüzün olacağının sözünü veriyorum. Bizim bu yaklaşımımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Devlet yönetim anlayışının bizler üzerindeki yansımasıdır.

 

Benden önce sizlere hizmet etmiş değerli meslek büyüklerim gibi bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Onların çok kıymetli hizmetler yaptıklarına ben şahit oldum. Midyat ilçemizde kaymakam olarak görev yaptığım süre boyunca Devlet memurlarımızın ve Kaymakamlığımıza tabi kamu görevlilerin yaptığı küçük ya da büyük tüm olumsuz, çirkin ve kırıcı, davranışların günahı ve vebali önce o kamu görevlisine sonra bana aittir. Emin olun, bu konuda bana gelecek tüm şikayetleri süratle inceleteceğim. Bu konuda gereği neyse yapılacağı konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Biz kamu görevlilerinin sizlere daha iyi hizmet etmesi için Devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiştir. Onun içindir ki siz Midyatlılara hizmet ederken yaşanan bütün güzelliklerinin ve iyiliklerin sahibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimizin güveni ve sevgisine mazhar olmuş Türkiye Cumhuriyeti hükümetidir. Bu nedenle şahsımın ve diğer memurların yaptığı hata ve olumsuz tutumları Devletimize mal etmemelisiniz. İyi bir şey varsa Devletimize, olumsuz bir şey varsa biz kamu görevlilerine aittir.


Son olarak şunun da altını özellikle çizmeliyim ki, birlik ve beraberliğimize kast eden, zarar vermek isteyen ; kardeş kanı akıtan; PKK/KCK, FÖTÖ/PDY, DEAŞ v.s gibi örgütlere karşı mücadelemiz ara vermeksizin devam edeceğini de bilhassa belirtmek isterim. Bu uğurda şahsım da dahil olmak üzere bu ülkeye gönül bağıyla bağlı her bireyin her türlü bedeli ödemeye hazır olduğunun da bilinmesini isterim. Yüreğimizde korkudan eser yoktur.


Yazıma burada son verirken şunu tüm samimiyetile ifade etmeliyim ki, Toprağımıza, Bayrağımıza, milletimize, Devletimize, Vatandaşımıza kastetmeyen; toplumumuzun her hangi bir ferdinin canına, malına, namusuna göz dikmeyen her kes baştacıdır; başımızın tacıdır. Hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunarım.


Önce Allaha sonra Devletimize emanet olunuz.

Hüseyin TEKİN
Midyat Kaymakamı''


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00